Επίδομα σε πολύτεκνες μητέρες ύψους 1.000 ευρώ από τον ΟΓΑ

Σεπτέμβριος 25, 2017 - 23:12

Η Διοίκηση του ΟΓΑ ανακοινώνει την έναρξη του προγράμματος παροχής χρηματικού βοηθήματος σε 1.300 πολύτεκνες αγρότισσες μητέρες, από το Λογαριασμό Αγροτικής Εστίας του ΟΓΑ.

Το ύψους του επιδόματος είναι 1.000 ευρώ ενώ ειδικά για το νησί της Λέσβου θα είναι 1.500 ευρώ.

Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής από τις ενδιαφερόμενες γίνεται ηλεκτρονικά σε οποιοδήποτε ΚΕΠ της χώρας και το χρονικό διάστημα υποβολής είναι από 6/10/2017 έως και 6/11/2017.

Προϋποθέσεις συμμετοχής, σύμφωνα με τον ΟΓΑ, είναι :

Παρεμβάσεις ΠΕ Αργολίδας:Αγωνιζόμαστε ενάντια στους πλειστηριασμούς

Σεπτέμβριος 25, 2017 - 22:44

Οι ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ Π.Ε ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ καταγγέλουν τη σύλληψη των 19 αγωνιστών του κινήματος που συμμετείχαν στη συγκέντρωση στο Ειρηνοδικείο  Άργους που κάλεσε η Πρωτοβουλία ‘’Πλειστηριασμοί Στοπ Αργολίδα’’ την Τετάρτη  20 Σεπτέμβρη με την κατηγορία ‘’παρακώλυση συναγωνισμού’’.

 Ό,τι κι αν κάνουν εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την κατάργηση του νομοθετικού πλαισίου για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και τη θεσμοθέτηση της πραγματικής προστασίας της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας.

Ναύπλιο-Αστυνομικοί,Πυροσβέστες και Λιμενικοί έπαιξαν για τον μικρό Παναγιώτη (φωτο&βίντεο)

Σεπτέμβριος 25, 2017 - 21:39

Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Αργολίδας σε συνεργασία με την Ένωση Πυροσβεστικού Σώματος Αργολίδας και το Λιμεναρχείο Ναυπλίου πραγματοποίησαν φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα σήμερα την 25/09/2017 στο γήπεδο Ναυπλίου για φιλανθρωπικό σκοπό στα πλαίσια της κοινωνικής αλληλεγγύης για την οικονομική ενίσχυση του μικρού Παναγιώτη.
 Η συμμετοχή του κόσμου ήταν συγκινητική και αυθόρμητη καθώς  το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε για τον σκοπό αυτό ήταν ικανοποιητικό.

Ο Υπουργός Οικονομίας Δ.Παπαδημητρίου θα επισκεφθεί την Αργολίδα

Σεπτέμβριος 25, 2017 - 20:19

Tην Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Δ.Παπαδημητρίου  θα επισκεφθεί την Αργολίδα, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα.         

Κωνσταντίνα Νικολάκου:Ας μας πουν τι έχουν κάνει οι ίδιοι ως Βουλευτές για τα πυρηνελαιουργεία και οι Υπουργοί της Κυβέρνησης

Σεπτέμβριος 25, 2017 - 20:01

 «Εγγύηση βιώσιμων λύσεων για τα πυρηνελαιουργεία η Περιφέρεια Πελοποννήσου»

Σχολιάζοντας την ερώτηση των Βουλευτών της Μεσσηνίας κ.κ. Κοζομπόλη και Κωνσταντινέα για το θέμα των πυρηνελαιουργείων στη Μεσσηνία, η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης κα Κωνσταντίνα Νικολάκου προέβη στην εξής δήλωση:

«Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την ερώτηση των Βουλευτών της Μεσσηνίας στη Βουλή,  για τα πυρηνελαιουργεία στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, οι οποίοι «ξαφνικά» θυμήθηκαν ένα θέμα που απασχολεί τους πολίτες της Μεσσηνίας επί σειρά ετών.

Γ. Μανιάτης:Η κυβέρνηση να δώσει απαντήσεις και λύσεις στα προβλήματα του νομού

Σεπτέμβριος 25, 2017 - 19:23

Ο υπεύθυνος της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για Ενέργεια, Περιβάλλον, Υποδομές, Γιάννης Μανιάτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Δράσεις των Φυσικοθεραπευτών Αργολίδας-Αρκαδίας

Σεπτέμβριος 25, 2017 - 19:03

Παγκόσμια  Ημέρα Φυσικοθεραπείας - Ημέρα Μυοσκελετικής Υγείας- Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων

Ο Δήμος Επιδαύρου για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Ειρήνης

Σεπτέμβριος 25, 2017 - 14:52

Η 21η Σεπτεμβρίου καθιερώθηκε από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών το 1981 ως παγκόσμια ημέρα της Ειρήνης για να διαδώσει και για να δυναμώσει τα ιδανικά της ειρήνης και της μη βίας ανάμεσα στα έθνη.

Ο Όμιλος Αργολίδας για την UNESCO με τη συνεργασία της Oλυμπιακής Ακαδημίας, του Δήμου Ναυπλιέων, του Οργανισμού ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ και του Διεθνούς Οργανισμού PeaceJam Org συμμετέχοντας στον εορτασμό της παγκόσμιας αυτής ημέρας για την ειρήνη, κάλεσε παιδιά από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, από όλο το φάσμα της εκπαίδευσης σε πανηγυρικό εορτασμό στις 23 Σεπτεμβρίου 2017.

Σελίδες

Subscribe to Front page feed