Rafting σε Λούσιο, Αλφειό και Ερύμανθο με την Trekking Αρκαδίας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Rafting σε Λούσιο, Αλφειό και Ερύμανθο με την Trekking Αρκαδίας

Απρίλιος 06, 2012 - 15:30

Η Trekking Hellas Αρκαδίας δημιουργήθηκε από τρεις οδηγούς ποταμού το 1999. Έχει τη βάση της σε ένα μικρό γραφικό χωριό στην ορεινή Αρκαδία, το Βλαχορράπτη. Στα 13 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας της στο χώρο του εναλλακτικού τουρισμού, κατάφερε να δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους λάτρεις των αποδράσεων και της περιπέτειας. Και αυτό όχι τυχαία. Εκπαιδεύοντας το προσωπικό της σε Ελλάδα και εξωτερικό, λειτουργεί με γνώμονα την ασφάλεια αλλά και τις υψηλού επιπέδου παροχές. O συνδυασμός του άρτιου εξοπλισμού και της τεχνογνωσίας που αποκτήθηκε όλα αυτά τα χρόνια καθιστά την Trekking Hellas Αρκαδίας πρωτοπόρο στον χώρο  δραστηριοποίησης της.

Ακολουθήστε τους έμπειρους οδηγούς της σε καταβάσεις rafting στο μαγικό ποταμό Λούσιο, εκεί που οι νύμφες έλουζαν τον Δία, και στον Αλφειό που σύμφωνα με την μυθολογία τα νερά του φτάνουν μέχρι το λιμάνι των Συρακουσών. Ανακαλύψτε τα εναλλασσόμενα τόπια πλούσιας βλάστησης και απόκρημνων βράχων, από μία νέα οπτική της αρκαδικής φύσης που μόνο οι καταβάσεις ποταμού μπορούν να προσφέρουν. Αν πάλι έχετε προηγούμενη εμπειρία σε καταβάσεις ποταμών και ψάχνετε για πιο δυνατές εμπειρίες, η κατάβαση στο ποταμό Ερύμανθο θα σας αποζημιώσει. Σε ένα από τα πιο δύσκολα και απαιτητικά ποτάμια της Ελλάδας, με συνεχόμενα περάσματα 3ου και 4ου βαθμού, θα ζήσετε μία μοναδική εμπειρία γεμάτη ένταση. Για τους λάτρεις του περπατήματος τα κατάφυτα μονοπάτια του Μαινάλου καθώς και το φαράγγι του Λούσιου με τα ιστορικά μοναστήρια υπόσχονται αξέχαστες στιγμές μέσα σε ένα φυσικό παράδεισο.  Rappel, flying fox, hydrospeed συμπληρώνουν τις δραστηριότητες της.

H Trekking Hellas Αρκαδίας γιορτάζει την δημιουργία  του καναλιού της στο youtube και προσφέρει κάθε Παρασκευή και Δευτέρα για όλο τον Απρίλιο, rafting σε Λούσιο και Αλφειό 35€/άτομο (για παρέες min 4 ατόμων)! Τα νερά είναι πολλά και η εμπειρία αξέχαστη!
Επικοινωνία : Κολίντζας Τρύφωνας, 6974 459753
Επισκεφτείτε μας στο ίντερνετ:
www.trekking.gr
http://www.youtube.com/user/TrekkingArcadia
http://www.facebook.com/TrekkingArcadia 

6OxB0bsSQQg