2ο τριήμερο εκδηλώσεων ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2014

Time to read
less than
1 minute
Read so far

2ο τριήμερο εκδηλώσεων ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2014

Ιούλιος 16, 2014 - 16:23

Με έντονη πολιτιστική δραστηριότητα κύλησε και το δεύτερο τριήμερο των εκδηλώσεων του αγροτουρισμού 2014.

          Το τριήμερο ξεκίνησε την Παρασκευή 11 Ιουλίου, με την παρουσίαση του τρίτου βιβλίου της κας Παπαρίζου Έλενας –συγγραφέως – εκπαιδευτικού «Το γάλα της αγάπης». Η αξιόλογη δουλειά της κας Παπαρίζου έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από μικρούς και μεγάλους φίλους. Ακολούθησε η βράβευση των μαθητών για τις ζωγραφιές τους.

Το Σαββάτο 12 Ιουλίου ιδιαίτερη τιμή για τον τόπο μας ήταν η παρουσία του κου Πάνου Θεοδωρίδη, αρχιτέκτονα-συγγραφέα που εκπροσώπησε το Ίδρυμα Λαμπράκη και παρουσίασε την μελέτη του ιδρύματος με θέμα: «Ενίσχυση και αναβάθμιση της τεχνογνωσίας για τον Αγρουτουρισμό». Επίσης, στο τέλος της ομιλίας του, ο εκπρόσωπος του ιδρύματος ανακοίνωσε την προσφορά μελέτης για την ανάπτυξη του Αγροτουρισμού, από μέρους του, προς το Δήμο.

Την βραδιά πλαισίωσε με τη δημιουργία Gourme πιάτων από τα προϊόντα της Επιδαύριας Γης, ο διακεκριμένος chef κος Αποστόλου Στέλιος με την εξαιρετική βοηθό του κα Ταμπουρατζή Χριστίνα.

Το τριήμερο των εκδηλώσεων έκλεισε με την συναυλία του παραδοσιακού συγκροτήματος του κ. Δαλιάνη Γιώργου όπου συμμετείχαν και τα χορευτικά τμήματα: ΑΤ. Αγίου Δημητρίου με χοροδιδάσκαλο την κα Αγγελική Ταμπάκη και Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αδαμίου με χοροδιδάσκαλο την κα Ελένη Μπέλεση. Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν στην εκδήλωση  που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η Επίδαυρος σας περιμένει το επόμενο τριήμερο με νέες εκδηλώσεις που θα εκπλήξουν τον επισκέπτη.