Αστυνομικό δελτίο Πελοποννήσου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αστυνομικό δελτίο Πελοποννήσου

Ιούλιος 21, 2014 - 12:08

φωτογραφία eurokinissi

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράνομο υπαίθριο εμπόριο.
Συνελήφθη, χθες (20.7.2014) το πρωί, στο Λέχαιο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, ένας (1) 59χρονος ημεδαπός, γιατί διέθετε προς πώληση αγροτικά προϊόντα, στερούμενος αδείας της αρμόδιας Αρχής.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά.
Συνελήφθη, χθες (16.7.2014) το βράδυ, στον Ισθμό Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, ένας 57χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε -4- τσιγαριλίκια κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Σε εξέλιξη οι έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης απόπειρας ανθρωποκτονίας.
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών (3) ατόμων, οι οποίοι χθες (20.7.2014) το μεσημέρι, στο Ασπρόχωμα Μεσσηνίας αφού ακινητοποίησαν όχημα, στο οποίο επέβαινε 48χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, μαζί με ακόμα δύο (2) άτομα, τραυμάτισαν με τη χρήση πυροβόλων όπλων στο χέρι και στο πόδι τον 48χρονο, ενώ στη συνέχεια, επιβιβάστηκαν σε όχημα και τράπηκαν σε φυγή. Στο σημείο μετέβη κλιμάκιο του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Μεσσηνίας, για την εξερεύνηση του χώρου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά έντεκα (11) κάλυκες πυροβόλων όπλων. Ο 48χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κατοχή κλεψίτυπων ψηφιακών δίσκων.
Συνελήφθη, χθες (16.7.2014) το μεσημέρι, στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κυπαρισσίας, ένας (1) 40χρονος αλλοδαπός υπήκοος Νιγηρίας, γιατί κατείχε -153- κλεψίτυπους ψηφιακούς δίσκους ήχου και εικόνας (CD’S & DVD’S), οι οποίοι δεν έφεραν την ειδική ταινία γνησιότητας και κατασχέθηκαν.

 

Ανακοινώνεται ότι, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, στο πλαίσιο ελέγχων για την καταπολέμηση της κλοπής μεταλλικών αντικειμένων και παράνομης διακίνησης αυτών, έχουν κατασχεθεί διάφορα μηχανήματα, εργαλεία, μεταλλικά αντικείμενα, είδη οικοσκευής κ.α.
Όποιοι πολίτες ενδέχεται να αναγνωρίσουν κάποια από τα κατασχεθέντα αντικείμενα ή επιθυμούν να καταγγείλουν ανάλογα περιστατικά κλοπών, παρακαλούνται να προσέλθουν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας ή να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 27210-44644 και 27210-44641 για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.
Συνελήφθη, χθες (17.7.2014) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Γορτυνίας Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, ένας (1) 57χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε αρχικά σε ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας του και στη συνέχεια στην οικία του, βρέθηκαν συνολικά επτά (7) δενδρύλλια κάνναβης. Τα ανωτέρω δενδρύλλια εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά.
Συνελήφθη, χθες (17.7.2014) το βράδυ, στο Γύθειο Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) Λακωνίας, ένας (1) 31χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου.

Παράσυρση πεζού με θανάσιμο τραυματισμό.
Χθες (16.7.2014) το μεσημέρι, στη Σπάρτη Λακωνίας, μοτοσικλέτα που οδηγούσε 25χρονος ημεδαπός, παρέσυρε και τραυμάτισε 60χρονο ημεδαπό, πεζό. Ο 60χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης, όπου και απεβίωσε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σπάρτης.