Το Αντιφασιστικό Αντιρατσιστικό Μέτωπο Αργολίδας ματαίωσε την εκδήλωση του περιοδικού patria στην Αγία Τριάδα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Το Αντιφασιστικό Αντιρατσιστικό Μέτωπο Αργολίδας ματαίωσε την εκδήλωση του περιοδικού patria στην Αγία Τριάδα

Ιούλιος 22, 2014 - 07:06

''Την Κυριακή, στις 7 το απόγευμα ήταν προγραμματισμένο  να γίνει εκδήλωση του φασιστοπεριοδικού patria στην Αγια Τριάδα Αργολίδας. Η θεματολογία του περιοδικού μόνο ανατριχλία μπορεί να προκαλεί σε όλους εμάς που ζούμε σε μια χώρα που πλήρωσε βαρύτατο φόρο αίματος στην κατοχή. "Η ιστορία της σβαστικας", "Ενοπλες εθνικιστικές ομάδες", "αντικομμουνισμός στα όπλα", "Μας ενώνει το μίσος" και άλλα ανάλογα θέματα κοσμούν κάθε τόσο τις σελίδες του εντύπου το οποίο θέλησαν να διαφημίσουν στην περιοχή μας οι νοσταλγοί του Χίτλερ και της χούντας.
Η έγκαιρη κινητοποίηση του Αντιφασιστικού - Αντιρατσιστικού Μετώπου Αργολίδας, που έβγαλε άμεσα καταγγελία και καλεσε την τοπική κοινωνία σε συγκέντρωση που θα ματαιώσει την εκδήλωση, είχε ως αποτέλεσμα να αρνηθεί ο Δήμος την παραχώρηση του χώρου του Πνευματικού Κέντρου Αγίας Τριάδας στα ναζιστοειδή. Από νωρίς, ομάδα μελών του Αντιφασιστικου βρέθηκε στο χώρο προκειμένου να διασφαλίσει ότι η εκδήλωση αυτή δεν θα γίνει. Λίγη ώρα αργότερα υπήρξε ενημέρωση οτι οι φασίστες, σαν τους κλέφτες, λέγοντας ψέμματα και κρύβοντας το ποιοι πραγματικά είναι και τι θα παρουσιάσουν, μετέφεραν την εκδήλωση τους σε άλλο δημόσιο χώρο, σε διπλανό χωριό , στο Δημοτικό Σχολείο της Πουλακίδας (!) και βρισκόντουσαν ήδη εκεί υπό την προστασία μάλιστα της αστυνομίας.
Η κινητοποιήση των συναγωνιστών που βρισκόντουσαν στην περιοχή και άλλων που ήρθαν από το  Ναύπλιο και το Άργος αλλά και η άμεση ανταπόκριση του αντιπροέδρου και του προέδρου του χωριού της Πουλακίδας, είχαν ως αποτέλεσμα να ματαιωθεί τελικά η εκδήλωση και να μπουν οι φασίστες κακήν κακώς στα αυτοκίνητα τους για  να αποχωρήσουν...
Παραμένει αναπάντητο το ερώτημα πως εξασφάλισαν την παραχώρηση του  Δημοτικού Σχολείου της Πουλακίδας παρά την διαβεβαίωση του Δήμου ότι κανένας δημόσιος χώρος  (πόσο μάλλον σχολείο)  δεν θα στεγάσει τέτοια εκδήλωση. Αναμένουμε απάντηση από τους αρμόδιους.. 
Ούτε σπιθαμή δημόσιας γης στους φασίστες!
Ούτε στην Αργολίδα, ούτε πουθενά!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ