Αστυνομικές ειδήσεις από την Πελοπόννησο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αστυνομικές ειδήσεις από την Πελοπόννησο

Ιούλιος 27, 2014 - 14:07

φωτογραφία eurokinissi

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα  άτομο για απόπειρα κλοπής

Συνελήφθη, χθες (26.7.2014) το πρωί, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, ένας (1) 43χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, γιατί λίγο νωρίτερα αποπειράθηκε να αφαιρέσει χρήματα από κατάστημα ιδιοκτησίας ημεδαπού, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, καθώς έγινε αντιληπτός.
Συνελήφθη ένα  άτομο για κλοπή
Συνελήφθη, χθες (26.7.2014) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, ένας (1) 22χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, γιατί λίγο νωρίτερα, μαζί με ακόμα ένα (1) άτομο που αναζητείται, μπήκαν σε οικία ημεδαπού και αφαίρεσαν μία (1) ηλεκτρονική συσκευή.

 

Αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Κορινθία

Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα, προσήχθησαν εννέα (9) και έγινε έλεγχος σε εξήντα έξι (66)

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε τριάντα δύο (32) οχήματα, ενώ βεβαιώθηκαν συνολικά δεκαοκτώ (18) παραβάσεις

Κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης

Οι αστυνομικοί έλεγχοι στοχεύουν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε χθες (24.7.2014), αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Κορίνθου, του Κιάτου και του Ξυλοκάστρου Κορινθίας, η οποία οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από Αστυνομικές Υπηρεσίες της Κορινθίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Πελοποννήσου.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε εξήντα έξι (66) άτομα, εκ των οποίων τριάντα (30) ήταν ημεδαποί και τριάντα έξι (36) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε τριάντα δύο (32) οχήματα.
Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά εννέα (9) άτομα, από τα οποία τέσσερα (4) ήταν ημεδαποί και πέντε (5) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν τρία (3) άτομα.

Πιο αναλυτικά:

Ένας (1) ημεδαπός, για ναρκωτικά και κλοπή οχήματος.
Μία (1) αλλοδαπή, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Ένας (1) αλλοδαπός, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα και σε βάρος του θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής του.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά δεκαοκτώ (18) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Συνελήφθη ένα  άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, χθες (25.7.2014) το απόγευμα, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, ένας (1) 40χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητες ηρωίνης και κάνναβης, καθώς και -5- δισκία που εμπίπτουν στη Νομοθεσία για τα ναρκωτικά, τα οποία κατασχέθηκαν.
Συνελήφθη ένα  άτομο για ναρκωτικά και κατοχή λαθραίου καπνού
Συνελήφθη, χθες (25.7.2014) το βράδυ, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, ένας (1) 44χρονος αλλοδαπός υπήκοος Τουρκίας, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, βάρους -11,2- γραμμαρίων, καθώς και πέντε συσκευασίες με καπνό, συνολικού βάρους -496- γραμμαρίων, που δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης, τα οποία κατασχέθηκαν.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα  άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (24.7.2014) το απόγευμα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) Μεσσηνίας, ένας (1) 21χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.

Συνελήφθη ένα  άτομο για απόπειρα κλοπής
Συνελήφθη, χθες (25.7.2014) το απόγευμα, στο Ασπρόχωμα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Καλαμάτας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ένας (1) 31χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αρμενίας, γιατί λίγο νωρίτερα, στον Αντικάλαμο Μεσσηνίας, αποπειράθηκε να διαρρήξει οικία ιδιοκτησίας ημεδαπών, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, καθώς έγινε αντιληπτός. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Καλαμάτας.