Αστυνομικό δελτίο Πελοποννήσου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αστυνομικό δελτίο Πελοποννήσου

Ιούλιος 29, 2014 - 15:23

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Σε εξέλιξη οι έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας, η οποία έγινε χθες (28.7.2014) πρώτες πρωινές ώρες, στο Έλος Λακωνίας, όταν δύο (2) άγνωστοι δράστες, με την απειλή κυνηγετικού όπλου, αρχικά αφαίρεσαν από υπεύθυνο καταστήματος ένα τσαντάκι μέσης που περιείχε χρήματα, ενώ στη συνέχεια αφαίρεσαν όχημα ιδιοκτησίας αλλοδαπής, με το οποίο διέφυγαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βλαχιώτη.

Συνελήφθη ένα άτομο για καταδικαστικό έγγραφο
Συνελήφθη, χθες (27.7.2014) το βράδυ, στο Βλαχιώτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βλαχιώτη, ένας (1) 43χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης τεσσάρων (4) ετών, για απάτη και πλαστογραφία με χρήση. Επιπλέον, ο 43χρονος στερείται άδειας ικανότητας οδηγήσεως.  

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα  άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, χθες (27.7.2014) το βράδυ, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) Κορινθίας, ένας (1) 33χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα και ένα (1) τσιγαριλίκι κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου.
Εξιχνίαση υπόθεσης κλοπής
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου, μία (1) υπόθεση κλοπής σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας ημεδαπού, η οποία είχε γίνει κατά το χρονικό διάστημα από την 25.1.2014 έως την 3.2.2014, στην Στυμφαλία Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία, από το Αστυνομικό Τμήμα Κιάτου, σε βάρος ενός (1) 44χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα άτομο για καταδικαστικό έγγραφο
Συνελήφθη, σήμερα (28.7.2014) το πρωί, στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γαργαλιάνων, ένας (1) 38χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Β’ Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, για ναρκωτικά.