Αστυνομικές ειδήσεις Πελοποννήσου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αστυνομικές ειδήσεις Πελοποννήσου

Αύγουστος 01, 2014 - 08:51

φωτογραφία eurokinissi

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα  άτομο για κλοπή.
Συνελήφθη, χθες (30.7.2014) το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας (1) 19χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, γιατί όπως προέκυψε, χθες πρώτες πρωινές ώρες, αφαίρεσε από ανασφάλιστο όχημα ημεδαπού, έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, ο οποίος βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Συνελήφθη ένα  άτομο μετά από Ένταλμα Σύλληψης
Συνελήφθη, χθες (31.7.2014) το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας (1) 44χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμεί Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Πλημμελειοδικών Κορίνθου, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Συνελήφθησαν τρία  άτομα για απόπειρα κλοπής.
Συνελήφθησαν, σήμερα (30.7.2014) το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κορίνθου, τρεις (3) ημεδαπές ΡΟΜΑ, ηλικίας 18, 18, και 17 ετών αντίστοιχα, γιατί λίγο νωρίτερα, μπήκαν σε οικία ημεδαπής, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν κάτι, καθώς έγιναν αντιληπτές. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Συνελήφθησαν δύο  άτομα για ναρκωτικά.
Συνελήφθησαν, σήμερα (30.7.2014) το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 42 και 36 ετών αντίστοιχα, γιατί κατείχαν συνολικά, ποσότητα ηρωίνης βάρους -4,9- γραμμαρίων, -32- δισκία που εμπίπτουν στη Νομοθεσία για τα ναρκωτικά, καθώς και -2- δισκία η χημική σύσταση των οποίων ερευνάται, τα οποία κατασχέθηκαν.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Θανάσιμος τραυματισμός ατόμου από γεωργικό ελκυστήρα.
Χθες (31.7.2014) το απόγευμα, στις Διαβιές Αρκαδίας, 84χρονος ημεδαπός βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος και εγκλωβισμένος από γεωργικό ελκυστήρα. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τρίπολης.

 

Εκτροπή οχήματος με θανάσιμο τραυματισμό.
Σήμερα (31.7.2014) το πρωί, στο 15,5 χλμ της Εθνικής Οδού Τρίπολης-Πύργου, Ι.Χ. φορτηγό όχημα που οδηγούσε 66χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 66χρονου και τον τραυματισμό μιας 63χρονης ημεδαπής, η οποία επέβαινε στο όχημα. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Τρίπολης.

Συνελήφθησαν τρία  άτομα για ναρκωτικά.
Συνελήφθησαν, χθες (30.7.2014) το βράδυ, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) Αρκαδίας, τρεις (3) ημεδαποί ηλικίας 29, 29 και 25 ετών αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.
Συνελήφθη ένα  άτομο για κλοπή και παράβαση της Νομοθεσίας για τα όπλα.
Συνελήφθη, χθες (30.7.2014) το βράδυ, στο Παράλιο Άστρος Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παραλίου Άστρους, ένας (1) 21χρονος αλλοδαπός υπήκοος Γερμανίας, ο οποίος κατηγορείται ότι αφαίρεσε χρήματα και ένα κινητό τηλέφωνο, από την κατοχή δύο αλλοδαπών υπηκόων Γερμανίας. Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.

.ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Σύγκρουση οχημάτων με θανάσιμο τραυματισμό.
Σήμερα (31.7.2014) το πρωί, στο 26,2 χλμ της Εθνικής Οδού Τρίπολης-Σπάρτης, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα που οδηγούσε 54χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαινε και μία 53χρονη ημεδαπή, συγκρούστηκε με Δ.Χ. φορτηγό όχημα που οδηγούσε 34χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 53χρονης και τον τραυματισμό του 54χρονου και του 34χρονου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σπάρτης.

Αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στη Λακωνία.

Συνελήφθησαν δέκα (10) άτομα, προσήχθησαν είκοσι (20) και έγινε έλεγχος σε εκατόν ενενήντα έξι (196)

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε εκατόν είκοσι τρία (123) οχήματα και βεβαιώθηκαν συνολικά τριάντα επτά (37) παραβάσεις

Εξιχνιάστηκαν τρεις (3) υποθέσεις κλοπών και απόπειρας σε οικίες, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός αλλοδαπού

Οι αστυνομικοί έλεγχοι στοχεύουν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε σήμερα (31.7.2014), αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Λακωνίας, η οποία οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από Αστυνομικές Υπηρεσίες της Λακωνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Πελοποννήσου.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε εκατόν ενενήντα έξι (196) άτομα, εκ των οποίων εκατόν δεκαεπτά (117) ήταν ημεδαποί και εβδομήντα εννέα (79) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε εκατόν είκοσι τρία (123) οχήματα.
Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά είκοσι (20) άτομα, από τα οποία εννέα (9) ήταν ημεδαποί και έντεκα (11) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν δέκα (10) άτομα.

Πιο αναλυτικά:

Ένας (1) αλλοδαπός, για πλαστογραφία.
Μία (1) ημεδαπή, για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού.
Δύο (2) ημεδαποί, για παραβίαση δικαστικής απόφασης.
Δύο (2) ημεδαποί, για καταδικαστικά έγγραφα.
Τέσσερις (4) αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Εξιχνιάστηκαν, τρεις (3) υποθέσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής, σε οικίες στην Πολοβίτσα Λακωνίας, ενώ για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίστηκε δικογραφία, από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης σε βάρος ενός (1) 31χρονου αλλοδαπού υπηκόου Αλβανίας, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά τριάντα έξι (36) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και μία (1) παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού.    

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπο αρμόδιους Εισαγγελείς.

Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά.
Συνελήφθη, σήμερα (30.7.2014) το πρωί, ση Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) Λακωνίας, ένας (1) 23χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, βάρους -5- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στη Μεσσηνία.

Συνελήφθησαν οκτώ (8) άτομα, προσήχθησαν τριάντα εννέα (39) και έγινε έλεγχος σε εκατόν πέντε (105)

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε εκατόν τρία (103) οχήματα, ενώ βεβαιώθηκαν συνολικά τριάντα έξι (36) παραβάσεις

Οι αστυνομικοί έλεγχοι στοχεύουν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε χθες (30.7.2014), αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας, η οποία οργανώθηκε από Αστυνομικές Υπηρεσίες της Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Πελοποννήσου.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε εκατόν πέντε (105) άτομα εκ των οποίων ογδόντα δύο (82) ήταν ημεδαποί και είκοσι τρία (23) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε εκατόν τρία (103) οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά τριάντα εννέα (39) άτομα, από τα οποία είκοσι πέντε (25) ήταν ημεδαποί και δεκατέσσερα (14) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν οκτώ (8) άτομα.

Πιο αναλυτικά:

Επτά (7) ημεδαποί, για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.
Ένας (1) ημεδαπός, για καταδικαστικά έγγραφα.

Επιπλέον, κατά την διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά είκοσι επτά (27) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και εννέα (9) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.  

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Συνελήφθησαν δύο  αλλοδαποί που επιχείρησαν να ταξιδέψουν για Γερμανία με πλαστά έγγραφα, μέσω του Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας.

Συνελήφθησαν, χθες (30.7.2014) το απόγευμα, στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Συρίας, ηλικίας 34 και 37 ετών, για πλαστογραφία, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παράβαση της Νομοθεσίας για τους Αλλοδαπούς.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων των αλλοδαπών, οι οποίοι είχαν σκοπό να ταξιδέψουν με πτήση για τη Γερμανία, διαπίστωσαν ότι τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα ήταν προφανώς πλαστά.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα (1) διαβατήριο Αρχών Ουγγαρίας και ένα (1) διαβατήριο Αρχών Γερμανίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.