17η έκθεση Αγροτουρισμού στην Επίδαυρο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

17η έκθεση Αγροτουρισμού στην Επίδαυρο

Αύγουστος 04, 2014 - 14:45

Το τέταρτο τριήμερο της 17ης έκθεσης Αγροτουρισμού στην Επίδαυρο έκλεισε με μια μαγευτική συναυλία με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και το συγκρότημα «Φτερωτές κιθάρες».

Οι καλλιτέχνες παρουσίασαν την τελευταία τους δουλειά «Λιμάνια Ξένα» αλλά και παλαιότερες δημιουργίες τους ξεσηκώνοντας το κοινό που εκστασιασμένο παρέμεινε στο χώρο καθόλη την διάρκεια της συναυλίας έως τις πρώτες πρωινές ώρες. Το παρόν έδωσε ο Μητροπολίτης Αργολίδας κ.κ. Νεκτάριος, η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Νικολάκου και πλήθος κόσμου.

Την Παρασκευή και το Σάββατο 25 και 26 Ιουλίου οι εκδηλώσεις ήταν αφιερωμένες στο πορτοκάλι. Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκαν ομιλίες από τους κ.κ.: Αντωνόπουλο Σπυρίδωνα Πρόεδρο ΕΑΣ Αργολίδας, Κυριάκου Ευάγγελο Γεωπόνο ΕΑΣ Αργολίδας, Κορτέση Απόστολο αντιπρόσωπο της Cosmocert και τον κο Λάζαρη Φάνη εκπρόσωπο της ΒΙΟΕΛΑΣ με θέμα την καλλιέργεια των πορτοκαλιών.

Η βραδιά συνεχίστηκε με την παρασκευή μαρμελάδας από την πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Αρχαίας Επιδαύρου και έκλεισε με cocktail party με βάση το πορτοκάλι με τον chef Παναγιώτη Κοκκάλα.

Το Σάββατο το πορτοκάλι είχε και πάλι την τιμητική του. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχαίας Επιδαύρου παρουσίασε τα τοπικά φρούτα και τα οφέλη τους με ομιλητή την διαιτολόγο κα Παναγιώτα Κυριάκη και στην συνέχεια παρουσιάστηκαν γευστικές δημιουργίες με βάση το πορτοκάλι οι οποίες μοιράστηκαν στους θεατές.

Το επόμενο τριήμερο, ύστερα από αιτήματα των εκθετών και πολλών επισκεπτών, δόθηκε παράταση στην λειτουργία της έκθεσης και παρέμεινε τελικά ανοικτή έως και τις 03 Αυγούστου όπου έκλεισε με μια συναυλία αφιερωμένη στα 20 χρόνια απουσίας του Μάνου Χατζηδάκη, μια συνδιοργάνωση του Δήμου Επιδαύρου, του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρχαίας Επιδαύρου και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ευχόμαστε όλοι οι συμμετέχοντες και επισκέπτες της έκθεσης να πέρασαν καλά και δίνουμε από τώρα ραντεβού στην επόμενη, 18η Έκθεση Αγροτουρισμού, το 2015.

Πληροφορίες για την έκθεση και τα προϊόντα θα μπορείτε να βρείτε καθ΄όλη τη διάρκεια του χρόνου :

Στο Facebook : Αγροτουρισμός Επιδαύρου

Στην ιστοσελίδα του αγροτουρισμού: www.agrotour-epidavros.gr