Αναγνωσταράς:Κάποιοι προσπαθούν να αποδείξουν ότι προσπαθώ να κάνω κακό στην πόλη του Άργους

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αναγνωσταράς:Κάποιοι προσπαθούν να αποδείξουν ότι προσπαθώ να κάνω κακό στην πόλη του Άργους

Απρίλιος 17, 2012 - 15:06

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Κάποιοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τη στάση μου σε ό,τι αφορά στη μεταστέγαση της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων από το Ναύπλιο στο Άργος.
Κάποιοι προσπαθούν να αποδείξουν ότι προσπαθώ να κάνω κακό στην πόλη του Άργους. Μάλιστα προσπαθούν να με  βλάψουν παροτρύνοντας τους Αργείους να μη με στηρίξουν στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.
Απαντώ λοιπόν σε όλους αυτούς:
α) Μέχρι της παραιτήσεώς μου και για όσες ημέρες θα είμαι ακόμα Δήμαρχος Ναυπλιέων, οφείλω να προασπίζομαι τα συμφέροντα των Δημοτών μου και του Δήμου μου, γι’ αυτό έχω δώσει όρκο και αυτό έκανα επί δέκα χρόνια και θα το κάνω μέχρι την τελευταία ημέρα της θητείας μου.
β) Το θέμα της Σχολής δεν είναι ότι οι δύο πόλεις διεκδικούν την εγκατάσταση μιας καινούργιας Σχολής στην Αργολίδα. Εμείς προσπαθούμε, όπως είναι λογικό, να μην φύγει η Σχολή από το Ναύπλιο, και δεν διεκδικούμε τίποτα από το Άργος.
γ) Θυμίζω ότι όταν ετέθη θέμα για αγορά οικοπέδου προκειμένου να εγκατασταθεί στην Αργολίδα το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, εγώ ήμουν πρώτος αυτός που δέχτηκε το οικόπεδο αυτό να αγοραστεί εντός των Διοικητικών ορίων του Άργους στο Δ.Δ. Δαλαμανάρας. Και αυτό το έκανα γιατί πίστευα ότι η αναπτυξιακή πορεία των δύο πόλεων είναι κοινή.
δ) Ο Αργειακός λαός έχει κριτήριο και γνωρίζει πολύ καλά να εκτιμά πρόσωπα και πράγματα. Ξέρει να εκτιμά την δουλειά που έκανα επί δέκα χρόνια στο Δήμο μου, ξέρει ότι τον υπηρέτησα πιστά, αποδοτικά και πάνω απ’ όλα με διαφάνεια. Φεύγω από το Δήμο Ναυπλιέων με το κεφάλι ψηλά μετά από δέκα χρόνια, αλέκιαστος και υπερήφανος. Εύχομαι να γίνει αυτό και με αυτούς που τώρα με κατηγορούν για την υπηρέτηση με θρησκευτική ευλάβεια τους Δημότες μας.
ε) Ο  λαός του Άργους, αλλά και ο λαός της Αργολίδας γνωρίζει την πορεία μου και γνωρίζει πως όπως δούλεψα για το Δήμο Ναυπλιέων, έτσι θα δουλέψω για τα συμφέροντα και την πρόοδο όλης της Αργολίδας αλλά και του Άργους
.ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ναύπλιο, 17/04/2012