Συγχαρητήρια Δημάρχου Ναυπλιέων στους επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Συγχαρητήρια Δημάρχου Ναυπλιέων στους επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων

Αύγουστος 29, 2014 - 14:00

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων Εξετάσεων για την εισαγωγή των μαθητών μας στις Ανώτερες και Ανώτατες Σχολές, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος στέλνει τις θερμότερες ευχές του και τα συγχαρητήρια του σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.

«Αγαπητοί φίλοι

Μια δύσκολη και επίπονη προσπάθεια για εσάς έφτασε στο τέλος της. Ο αγώνας και οι κόποι όλων αυτών των χρόνων σήμερα επιβραβεύονται με τον καλύτερο τρόπο.
Θα ήθελα να δώσω, στον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά, τα θερμά μου συγχαρητήρια για την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και σε σας που φέτος προσπαθήσατε αλλά δεν τα καταφέρατε, οφείλετε να μην το βάλετε κάτω, αλλά να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας, να θέσετε νέους στόχους και να συνεχίσετε με αισιοδοξία γιατί τώρα ξεκινούν όλα. Κι αν χάθηκε μια ευκαιρία, λίγο πιο κάτω, μια άλλη θα εμφανιστεί, για να σας αποδείξει ότι όλα έγιναν για κάποιον λόγο.

Συγχαρητήρια επίσης τόσο στους γονείς όσο και στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι με την υψηλού επιπέδου αρωγή και εργασία, συνέβαλλαν στα πολύ υψηλά ποσοστά επιτυχίας των σχολείων του Δήμου μας.

Εγώ προσωπικά ως Δήμαρχος, ως εκπαιδευτικός αλλά κυρίως ως γονιός, αισθάνομαι περήφανος για αυτήν σας την επιτυχία και σας διαβεβαιώνω ότι θα προσπαθώ πάντα να βρίσκομαι κοντά στα προβλήματα, τις αγωνίες και τις ανάγκες σας και να συμβάλω στο μέτρο των δυνατοτήτων μου, στην διασφάλιση των καλύτερων προοπτικών για το μέλλον σας.

Προς το παρόν όμως, εσείς που ετοιμάζετε τις βαλίτσες σας για να εγγραφείτε στη σχολή σας, χαρείτε την επιτυχία σας, ζήστε το όνειρό σας και περάστε ενδιαφέροντα και γεμάτα εμπειρίες και γνώση φοιτητικά χρόνια».

29/08/2014