Oρκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής στο Δήμο Άργους-Μυκηνών

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Oρκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής στο Δήμο Άργους-Μυκηνών

Αύγουστος 29, 2014 - 22:07

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

(Φωτογραφίες & βίντεο eurokinissi Βασίλης Παπαδόπουλος).

Στo παλιό Δημαρχείο Άργους και με την παρουσία του Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριου ,του υφυπουργού αθλητισμού Γ.Ανδριανού ,του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Τατούλη , του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τ. Χειβιδόπουλου,του θεματικού αντιπεριφερειάρχη Φ. Στεφανόπουλου, των περιφερειακών συμβούλων Β. Σιδέρη ,Μ.Παναγιωτοπούλου πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Άργους - Μυκηνών με Δήμαρχο για δεύτερη συνεχόμενη θητεία τον Δ. Καμπόσο.Η τελετή πραγματοποιήθηκε μέσα σε ένα ενωτικό κλίμα συναίνεσης, συνεργασίας και διάθεσης από όλους για από κοινού προσφορά για την επίλυση των προβλημάτων. www.argolidaportal.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ορκωμοσία Νέας Δημοτικής Αρχής Δήμου Άργους- Μυκηνών.

Με τον κόσμο στο πλευρό του ο Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος.

 

Με πλήθος κόσμου να γεμίζει τον προαύλιο χώρο του Παλαιού Δημαρχείου και τους δρόμους γύρω από την κεντρική πλατεία, πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής αρχής του Δήμου Άργους-Μυκηνών χθες Παρασκευή στις 20:00 το βράδυ στο Παλαιό Δημαρχείο του Άργους. Την ορκωμοσία τέλεσε ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος μαζί με του εφημέριους του Ιερού Ναού Αγίου Πέτρου, π. Γ. Σελλή (Πρόεδρος του ΙΣΚΕ) και Π. Κιντή. Στην τελετή παρευρέθηκαν, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γ. Ανδριανός, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Τατούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τ. Χειβιδόπουλος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Β. Σιδέρης, Φ. Στεφανόπουλος και Ε. Παναγιωτοπούλου. Ανάμεσα στους εκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους βρέθηκαν και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφούσας δημοτικής Παράταξης «Αλλαγή Πορείας», οι οποίοι δεν κατάφεραν να εκλεγούν, κάτι που προκάλεσε μόνο θετικά σχόλια.

Σε κλίμα ενθουσιασμού, αλλά και μεγάλης ευθύνης ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος «άνοιξε» με τον λόγο του την εκδήλωση. Από το 1994 έχει να επανεκλεγεί για δεύτερη συνεχή φορά, ο ίδιος συνδυασμός , η ίδια δημοτική αρχή και αυτό αποδεικνύει, πως αυτός ο συνδυασμός στην περασμένη του θητεία δεν έμεινε στα λόγια αλλά έκανε έργα σε μια εποχή ανέχειας, σε μια εποχή γεμάτη δυσκολίες που ακόμα δεν έχουν ξεπεραστεί. Τα μεγάλα ποσοστά που έδωσαν οι πολίτες του Δήμου Άργους-Μυκηνών είναι η απόδειξη πως η αλλαγή έχει ξεκινήσει και όποιος δεν μπορεί να το αποδεχτεί θα μένει στο περιθώριο-κάτι που τόνισε και ο ίδιος ο Δήμαρχος στην ομιλία του. «Σας καλώ όλους να αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις και να σταθούμε με γενναιότητα απέναντι στις δυσκολίες. Όποιος γυρίσει την πλάτη στον λαό θα απομακρύνεται αμέσως». Επίσης δεν άφησε περιθώρια στην αντιπολίτευση να γυρίσει σε άλλες εποχές, που γινόταν αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση. «Το, σε όλα όχι δεν θα γίνει αποδεκτό» τόνισε ο Δημήτρης Καμπόσος, δίνοντας το στίγμα πως δεν υπάρχουν περιθώρια για πολιτικά παιχνίδια πάρα μόνο δουλειά, έργα, πρόοδο. Ο Δήμος Άργους-Μυκηνών, στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου ήταν ανάμεσα στους πέντε Δήμους στην Ελλάδα με τα μεγαλύτερα ποσοστά. Το 62% επιβεβαιώνει πως ο λαός εμπιστεύτηκε απόλυτα τη νέα δημοτική αρχή και τις έδωσε την δύναμη να προχωρήσει. Σκοπός της νέας δημοτικής αρχής είναι ο Δήμος Άργους-Μυκηνών να γίνει υπόδειγμα Δήμου και το όνομα του να ακουστεί και εκτός των ορίων της Αργολίδας.

EUROKINISSI ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΓΟΥΣ - ΜΥΚΗΝΩΝ