Ήττα της Ερμιονίδας από τον Παναιγιάλειο για το κύπελλο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ήττα της Ερμιονίδας από τον Παναιγιάλειο για το κύπελλο

Αύγουστος 31, 2014 - 18:59

Νίκη του Παναιγιάλειου με 1-0 την Ένωση Ερμιονίδας, στο γήπεδο της Κορίνθου, και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.Το γκολ σημείωσε με κεφαλιά ο Ιωάννου στο 57'  ενώ η Ερμιονίδα είχε δοκάρι στο 83΄ με τον Βλαχόπουλο.
ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Ρ.Μπολάνο): Πονηρός, Μουσταφίδης, Λίτσης, Ιασωνίδης, Τζανής, Κιοσσές, Ζβόγιτς, Συμελίδης (70' Μπουσινάκης), Παβίσεβιτς, ΣτοϊμιροβΙτς, Καραδέμητρος (60' Βλαχόπουλος).
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Μ. Σεροπιάν): Σταυριανός, Σανδραβέλης, Σπίνουλας, Ιωάννου, Τζημογιάννης, Νάστος, Τσατσαρής (46' λ.τ. Σταμογιάννος), Κοιλιάρας (67΄ Πόνσε), Μπούνας (82΄ Μπουρλάκης), Ατματσίδης, Κατσικοκέρης.

ΑΨΟΓΗ Η ΔΙΑΤΗΣΙΑ ΤΟΥ Κ. ΜΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΗΘΩΝ ΤΟΥ

Η Π.Α.Ε Α.Ε Ερμιονίδας συγχαίρει τον διαιτητή κ. Μπλάνα, την βοηθό κ. Αθανασοπούλου καθώς και τον δεύτερο βοηθό κ. Λάμια για την απόδοση που είχαν στο σημερινό παιχνίδι κυπέλλου ανάμεσα στην ομάδα μας και τον Παναγιάλειο.

Παρά το ατυχές αποτέλεσμα για εμάς αφού η ομάδα μας ηττήθηκε με 1-0, πρέπει να αναγνωρίσουμε την άψογη διαιτησία του κ. Μπλάνα και των βοηθών του.
Ευχή όλων μας , αυτές οι διαιτησίες να συνεχιστούν καθ' όλη την διάρκεια της σεζόν για να μπει ακόμη ένα λιθαράκι στο άθλημα που υπηρετούμε, ο καθένας από διαφορετική σκοπιά.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Π.Α.Ε. Α.Ε. ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ