Το διήμερο αγωνιστικό πρόγραμμα για τους Επιδαύριους τριάθλου, ποδηλασίας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Το διήμερο αγωνιστικό πρόγραμμα για τους Επιδαύριους τριάθλου, ποδηλασίας

Σεπτέμβριος 24, 2014 - 09:42

Π. Ρώτας:Μας ξάφνιασε το ενδιαφέρον,

για τους Επιδαύριους τριάθλου, ποδηλασίας.

Περισσότεροι από 400 αθλητές και 70 μικρά παιδιά.

«Αυτό που συμβαίνει με την διοργάνωση μας έχει ξαφνιάσει όλους ευχάριστα. Όταν ξεκινήσαμε δεν είχαμε φανταστεί ότι θα υπήρχε τόσο μεγάλο ενδιαφέρον. Από πλευράς διοργάνωσης είμαστε έτοιμοι και θέλω να πιστεύω ότι όλα θα λειτουργήσουν σωστά. Οι συμμετοχές αυξάνουν τις υποχρεώσεις μας, αλλά μας δίνουν και το κίνητρο να δουλέψουμε πιο σκληρά ώστε να γίνει μια διοργάνωση που θα καθιερωθεί και θα γίνει θεσμός».

Λόγια του Πάνου Ρώτα, ενός από τους 245 εθελοντές και συντονιστή των «1ων Επιδαύριων Αγώνων Τριάθλου και Ποδηλασίας για όλες τις ηλικίες», που θα γίνουν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (27 και 28 Σεπτεμβρίου) στην Επίδαυρο.

Οι μέχρι τώρα συμμετοχές των μεγάλων έχουν φθάσει στις 450 ! , ενώ και τα μικρά παιδιά, αγόρια και κορίτσια αναμένεται να ξεπεράσουν τις 150 ! Διοργανωτής είναι ο Δήμος Επιδαύρου και σε εθελοντική συνεργασία με τον ταξιδιωτικό οδηγό www.pocket-guide.gr έχουν ετοιμάσει ένα διαφορετικό διήμερο Πολιτιστικών και Αθλητικών εκδηλώσεων φιλανθρωπικού χαρακτήρα με δωρεάν συμμετοχή και με σλόγκαν «Πάρε μέρος και εσύ!!!».

Το διήμερο αγωνιστικό πρόγραμμα των Επιδαύριων:

Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014

3:30 μ.μ.: Αγώνας ποδηλασίας 35 χλμ. - 3:30 μ.μ.: Αγώνας ποδηλασίας 70 χλμ.

Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014

10:30 π.μ.: Sprint Distance Triathlon (800μ. κολύμβηση, 30 χλμ. ποδηλασία, 5 χλμ. τρέξιμο) – 13:45 μ.μ.: Αγώνες Τριάθλου για παιδιά (τέσσερεις κατηγορίες).

Για πληροφορίες αλλά και για να δηλώσουν συμμετοχή, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τα site www.smartsolutions.gr, www.epidavros.gr.

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ