Οι Ιπτάμενοι πέταξαν και στο τρίαθλο του Επίδαυρος Action

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Οι Ιπτάμενοι πέταξαν και στο τρίαθλο του Επίδαυρος Action

Σεπτέμβριος 30, 2014 - 10:05

Εξαιρετικές διακρίσεις πέτυχαν οι αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Αργολίδας Ιπτάμενοι στους αγώνες  τριάθλου του Επίδαυρος Action την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014 στην Επίδαυρο.
Με 3 ομάδες στο ομαδικό τρίαθλο, έναν αθλητή στο ατομικό ανδρών και έναν αθλητή στο παιδικό τρίαθλο έδωσαν το παρόν οι Ιπτάμενοι στους αγώνες  υπό την καθοδήγηση της έμπειρης προπονήτριας του συλλόγου Κατερίνας Δημακοπούλου.
Την 1η θέση στο ομαδικό τριαθλο κατέκτησαν οι Ιπτάμενοι Γιώργος Μητρόπαπας, Χρήστος Κοντογιανόπουλος και Σταρφας Γιώργος με εξαιρετική επίδοση.
Ο Ιπτάμενος Κυριάκος Μάντζαρης και η παρέα του κατέκτησαν την 6η θέση στο ομαδικό τρίαθλο ενώ η ομάδα των Ιπτάμενων Βετεράνων συμμετείχε δείχνοντας σε όλους μας το μεγαλείο του αθλητικού πνεύματος.
Ο αθλητής των Ιπτάμενων Ηλίας Ζαρόκωστας έκανε μια εξαιρετική επίδοση στο ατομικό τρίαθλο και κατέκτησε την 7η θέση ενώ ήταν ο μικρότερος σε ηλικία αθλητής στο ατομικό ανδρών.
Με την κατάκτηση της 1ης θέσης στο παιδικό τρίαθλο από τον Ιπτάμενο Ιάκωβο Μεταξωτό έκλεισε η επιτυχημένη εμφάνιση του Αθλητικού Συλλόγου Αργολίδας Ιπτάμενοι στους αγώνες στην Επίδαυρο.
Ο Αθλητικός Σύλλογος Αργολίδας Ιπτάμενοι συνεχίζει τις δράσεις του στον τομέα του υγρού στίβου στο Κολυμβητήριο Ναυπλίου καθώς επίσης και στον τομέα της εκγύμνασης παιδιών και γυναικών προάγοντας την κολύμβηση και την φυσική δραστηριότητα ως τρόπο ζωής – τρόπο να ζεις.