Αθλητικός Σύλλογος Αργολίδας: Σας ευχαριστούμε όλους

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αθλητικός Σύλλογος Αργολίδας: Σας ευχαριστούμε όλους

Οκτώβριος 07, 2014 - 08:59

 1ος Δρόμος Χαράς και κίνησης.Στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής εκστρατείας Now We Move ο Αθλητικός Σύλλογος Αργολίδας οργάνωσε με πολύ μεγάλη επιτυχία τον 1ο Δρόμο Χαράς και Κίνησης (1st Move Fun Run) με σκοπό την προαγωγή του αθλητισμού, του πολιτισμού και της κοινωνικοποίησης. Στόχος ήταν να παροτρύνουμε όλες τις κοινωνικές ομάδες να κινηθούν και να δραστηριοποιηθούν για έναν καλύτερο τρόπο και μια καλύτερη ποιότητα ζωής.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Internasional Sport and Culture Association και τις Πράσινες Διαδρομές για την συνεργασία, τον Δήμο Άργους Μυκηνών για την πολύτιμη βοήθεια του και την Ακαδημία του Παναργειακού για την άψογη συνεργασία.
Επιπλέον θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι  συνεργάστηκαν, δούλεψαν εθελοντικά μαζί μας για να ετοιμαστεί και να πραγματοποιηθεί η μεγάλη αυτή εκδήλωση.
Αναλυτικά ευχαριστούμε πολύ τους: Ακαδημία Παναργειακού, Σύλλογο μαραθωνοδρόμων Δρομέων Αργολίδας, Ποδηλατικό Σύλλογο Ορθοπεταλιές, Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, Τμήμα Τροχαίας Άργους, 1ο Σύστημα Προσκόπων Άργους, ΚΔΑΠ Άργους και ΚΔΑΠ Νοτίου Άργους, Σχολή Χορού Bello Ballo Dance Studio, Μπέττυ Ρήγα, Ευαγγελία Μανού, Κώστα Καμπόσο, Σόνια Κουρτέση και τα μέλη των Ιπτάμενων.
Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ θα θέλαμε να πούμε στην Μαριάνθη Νανοπούλου και στον Νάσσο Κουρτέση για την πολύτιμη βοήθεια τους και για την συνεργασία τους.
Τέλος το μεγαλύτερο ευχαριστώ θα θέλαμε να το εκφράσουμε στον κόσμο που συμμετείχε στην εκδήλωση μας και έδωσε ΚΙΝΗΣΗ στην προσπάθεια μας αυτή.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την εβδομάδα Κίνησης του 2015.
Μέχρι τότε… Βρείτε την κίνηση σας και κινηθείτε!