Χάντμπολ:Στην Εθνική Ανδρών Πασσιάς και Κρεμαστιώτης

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Χάντμπολ:Στην Εθνική Ανδρών Πασσιάς και Κρεμαστιώτης

Οκτώβριος 22, 2014 - 20:16

Η χαρά και η περηφάνεια για τον Διομήδη σταματημό δεν έχουν, καθώς δύο νέοι παίκτες του, γέννημα - θρέμμα του συλλόγου, ο Νίκος Πασσιάς και ο Λευτέρης Κρεμαστιώτης, δέχτηκαν σήμερα την πρωτη τους κλήση στην Εθνική Ανδρών.
Οι δύο Λύκοι, που αποτελούν και μέλη της Εθνικής Νέων, η οποία αυτές τις ημέρες πραγματοποιεί προετοιμασία στο Άργος, αποτελούν το σύμβολο της νέας γενιάς του συλλόγου μας και οι εντατικές προσπάθειές τους, η καθημερινή εξαντλητική τους προπόνηση, αλλά και το πείσμα τους βρήκαν αντίκτυπο στην μεγαλύτερη τιμή που μπορεί να δεχθεί ένας αθλητής.
Και οι δυο τους Κυπελλούχοι Ευρώπης, δις Πρωταθλητές Ανδρών Ελλάδας, Πρωταθλητές Εφήβων το 2012 και Πρωταθλητές Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος Λυκείων το 2012, καλούνται να προσθέσουν ένα ακόμα μεγάλο κεφάλαιο στην καριέρα τους, με το σήμα της Εθνικής Ανδρών στη φανέλα τους.
Ο Νίκος Πασσιάς δήλωσε για την κλήση του στην Εθνική Ανδρών: "Ειναι η πρώτη μου κλήση στην Εθνική Ανδρών και νιώθω πολύ χαρούμενος. Θα είναι μια μεγάλη εμπειρία για εμένα και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτόυς που πίστεψαν σε εμένα και με βοήθησαν να φτάσω ως εδώ".
Ο Λευτέρης Κρεμαστιώτης είπε: "Είμαι γεμάτος χαρά. Είναι κάτι που ήθελα πολύ να καταφέρω, ένα από τα όνειρά μου. Να δουλεύω ασταμάτητα και κάθε φορά να ανεβαίνω και ένα σκαλοπάτι. Όλα τα οφείλω στον προπονητή μου που με έκανε να πιστέψω στον εαυτό μου και κάθε μέρα να μάχομαι για να φτάσω ψηλά".
Η οικογένεια του Διομήδη συγχαίρει θερμά τους δυο αθλητές της για την κλήση τους στην Εθνική Ανδρών και τους εύχεται τα καλύτερα στη νέα αυτή πρόκληση!