4 μέρες δεμένοι και φιμωμένοι!!!

Time to read
less than
1 minute
Read so far

4 μέρες δεμένοι και φιμωμένοι!!!

Απρίλιος 24, 2012 - 10:26

Αποκλειστικό ρεπορταζ του www.korinthiaportal.gr
Ζευγάρι που διαμένει στην Εξοχή Ξυλοκάστρου έπεσε θύμα ληστείας από αλλοδαπούς οι οποίοι αφού τους χτύπησαν , τους έδεσαν και τους φίμωσαν εγκαταλείποντας τους στην τύχη τους! Το ζευγάρι είναι οι μοναδικοί κάτοικοι του χωριού Εξοχή και παρέμεναν δεμένοι και φιμωμένοι για 4 ολόκληρα 24ωρα!
Το περιστατικό που φέρνει σήμερα στην δημοσιότητα το korinthiaPortal.gr κατ αποκλειστικότητα , συγκλονίζει , δείχνοντας το μένος των ληστών οι οποίοι δεν διστάζουν να εγκαταλείπουν τα θύματά τους αφου πρώτα τους έχουν πάρει ότι έχουν και δεν έχουν στο σπίτι τους!
Ο γιος του ζευγαριού που διαμένει μόνο στην Εξοχή , προσπαθούσε μάταια να επικοινωνήσει με τους γονείς του  όλες αυτές τις ημέρες. Τελικά ο άντρας κατόρθωσε μετά από συνεχείς προσπάθειες να λυθεί και να ειδοποιήσει το γιό του αλλά και τις αρχές.
Οι αλλοδαποί δράστες είχαν εξαφανιστεί προ πολλού παίρνοντας μαζί τους και το αυτοκίνητο του ζευγαριού.
Όλα δείχνουν πως οι δράστες γνώριζαν τι έκαναν , πως το ζευγάρι διέμενε μόνο του στο εγκαταλελειμμένο χωριό και πως εν γνώσει τους τους άφησαν δεμένους και φιμωμένους επιδιώκοντας προφανώς το θάνατο τους και πως όχι αφού δεν υπήρχε περίπτωση κανένας να τους βρει και δεν τους βρήκε αφού έμειναν δεμένοι και φιμωμένοι για 4 ολόκληρες μέρες και απελευθερώθηκαν χάριν των δικών τους προσπαθειών.