8ο Παλαμήδειο πρωτάθλημα στο Ναύπλιο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

8ο Παλαμήδειο πρωτάθλημα στο Ναύπλιο

Οκτώβριος 28, 2014 - 16:04

1&2 Νοεμβρίου 2014 Κλειστό γυμναστήριο Ναυπλίου

Για  όγδοη  συνεχόμενη χρονιά διοργανώνομαι το Παλαμήδειο Πρωτάθλημα στο Ναύπλιο. Οι αθλητές θα αγωνιστούν σε  κατηγορίες Tao Lu, Point Fighting, Qingda,  τεχνικές αυτοάμυνας, light Contact και kick Light.  Το πρωτάθλημα τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσού ΚουνγκΦού, και του Δημοτικού οργανισμού πολιτισμού  και αθλητισμού του Δ. Ναυπλίου.

Οι συμμετοχές αναμένεται να ξεπεράσουν τους 700.  Τα σωματεία προήρχοντο από όλη την Ελλάδα. Πάτρα, Ξυλόκαστρο, Χαλκίδα, Κρανίδι, Μαρούσι , Βαρνάβας, Ασπρόπυργος, Χανιά, Αργος, Μαρκόπουλο, Κύθηρα, Περιστέρι, Χαλάνδρι, Βριλήσσια, Πεντέλη, Ν. Φιλαδέλφεια, Παλλήνη, Επίδαυρος, κ.α. Επίσης στην φετινή διοργάνωση θα λάβει μέρος αντιπροσωπεία 15 αθλητών από το Choy Lee Fut του Βουκουρεστίου ( Ρουμανία)

Την Ιατρική κάλυψη του πρωταθλήματος την έχει ο ιατρός κ. Μπακιρτζής Δημήτρης και θα δώσει ουσιαστικό παρόν και ομάδα από το Παράρτημα  της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης που εδρεύει στην Αργολίδα.

Όλοι οι διαιτητές και κριτές που θα διαιτητεύσουν στο πρωτάθλημα είναι πιστοποιημένοι από την Ελληνική ομοσπονδία Γουσού και την Πανελλήνια ομοσπονδία Κικ Μποξινγκ.

Στη φετινή διοργάνωση  στον αγωνιστικό χώρο θα είναι στημένα 6 tatami  διαστάσεων 36 τμ, για το άθλημα του Point Fighting του Kick Light  και του Ligth Conatct και   στο καθένα από αυτά θα υπάρχει οθόνη 32΄΄ για την ποντομέτρηση.

Για το αγώνισμα των Taolu  θα στηθούν  2 αγωνιστικοί χώροι 100 τμ ο καθένας, εξοπλισμένοι με οθόνες που θα αναρτώνται άμεσα οι βαθμολογίες μέσα από λογισμικό που διαθέτει η διοργάνωση.

Σημαντική καινοτομία για το αγώνισμα των ταολού είναι ότι φέτος θεσπίστηκαν δύο ελεύθερες κατηγορίες ( παραδοσιακών και μοντέρνων).

Επίσης, έχει παραχωρηθεί από τη διεύθυνση τους σταδίου  αίθουσα 500τμ που και θα χρησιμεύει ως προθερμαντήριο των αθλητών. Η αίθουσα αύτη θα είναι εξοπλισμένη με ηχητική εγκατάσταση καθώς και εικόνα σε πραγματικό χρόνο για να μπορούν οι αθλητές να ξέρουν τι ακριβώς γίνεται στον αγωνιστικό χώρο καθώς και να ακούν τις ανακοινώσεις.

Η δική σας παρουσία και κάλυψη του πρωταθλήματος  βοηθά σημαντικά το δικό μας έργο

Λαμπάδας Θεόδωρος

Τηλ. 6945399968

Το πρόγραμμα το πρωταθλήματος έχει ως εξής:

Σάββατο 1 Νοεμβρίου
θα διεξαχθούν τα αγωνίσματα του Ταολού, Τσινγντά και Τεχν. Αυτοάμυνας

·        Προσέλευση αθλητών για Taolu και Qinda  08:00

·        Ιατρικός έλεγχος- ζύγισμα 08:45

·        Σεμινάριο κριτών Taolu και Qinda 08:30 με 09:20

·        Έναρξη  πρωταθλήματος 09:30

·        Προσέλευση αθλητών για Τεχν. Αυτοάμυνας 12:00

·        Οι κατηγορίες των Τεχν. Αυτοάμυνας θα ξεκινήσουν στις 13:00

·        Λήξη 17:30

*Οι κατηγορίες θα διεξάγονται ηλικιακά από τις μικρότερες προς τις μεγαλύτερες

*Οι απονομές θα γίνονται ενδιάμεσα του πρωταθλήματος

Κυριακή 2 Νοεμβρίου

θα διεξαχθούν τα αγωνίσματα του  point Fighting , Light Conatct, και Kick Light

·        Προσέλευση αθλητών  8:00

·        Σεμινάριο κριτών 08:00 με 09:20

·        Έναρξη  πρωταθλήματος 09:30

·        12:30 επίσημη τελετή έναρξης

·        Λήξη 18:30

 

 

 

Ημερομηνία: 
Σάββατο, 1 Νοέμβριος, 2014 - 08:30