3η Έκθεση - Διαγωνισμός Πτηνών Συντροφιάς στο Άργος

Time to read
less than
1 minute
Read so far

3η Έκθεση - Διαγωνισμός Πτηνών Συντροφιάς στο Άργος

Οκτώβριος 29, 2014 - 15:15

3η Έκθεση - Διαγωνισμός Πτηνών συντροφιάς στο Άργος.

Στην έκθεση αυτή διαγωνίζονται καναρίνια, εξωτικά πτηνά και υβρίδια ως προς τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε ράτσας. Μετά την αξιολόγηση τους ακολουθεί η έκθεση τους στο κοινό για δύο ημέρες Σάββατο και Κυριακή. Το Σάββατο το Βράδυ θα γίνει η απονομή των βραβείων που είναι ανοιχτή στο κοινό.  Φέτος  συμμετέχει και ο φιλοζωικός σύλλογος Άργους ΛΑ'Ι'ΖΑ . Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στον Πολυχώρο των Στρατώνων του Καποδίστρια στο Άργος και θα είναι ανοιχτή για το κοινό:

8/11/14 - 09:00 - 21:00
9/11/14 - 09:00 - 14:00
 Στις 6 Νοεμβρίου θα γίνει ο εγκλωβισμός των πτηνών και στις 7 θα αξιολογηθούν απο τους κριτές.

Έκθεση ΠΕ.ΣΥ.Π. 2014

Δημιουργήθηκε από απλούς λάτρεις των πουλιών ο πρώτος σύλλογος πτηνών στην Πελοπόννησο και από τις 6/4/2011 είναι και επίσημα αναγνωρισμένος με απόφαση του πρωτοδικείου Ναυπλίου.

Ο Πελοποννησιακός Σύλλογος Πτηνών (ΠΕ.ΣΥ.Π.) με σκοπό όχι μόνο την εκτροφή των γνωστών κατοικίδιων πτηνών στα κλουβιά αλλά και την προστασία των ελεύθερων πτηνών που βρίσκονται γύρο μας και απειλούνται κυρίως από την ανθρώπινη παρουσία και παρέμβαση ή καταστροφή του φυσικού τους περιβάλλοντος καθώς και την παράνομη θήρα και αιχμαλωσία τους.

 Ο Σύλλογος έχει έδρα του το Άργος και αυτή τη στιγμή αποτελείτε από 40 μέλη. Άμεσος σκοπός του είναι η διοργάνωση σεμιναρίων ενημέρωσης και επιμόρφωσης των μελών σε θέματα διατήρησης-αναπαραγωγής-εκτροφής των κατοικίδιων πτηνών καθώς και για περιβαλλοντικά θέματα.

Σας περιμένουμε όλους να μας γνωρίσετε και να στηρίξετε την προσπάθεια μας.

Ημερομηνία: 
Σάββατο, 8 Νοέμβριος, 2014 - 09:00