ΠΑΕ Ερμιονίδας:Το ταξίδι τώρα ξεκινάει

Time to read
less than
1 minute
Read so far

ΠΑΕ Ερμιονίδας:Το ταξίδι τώρα ξεκινάει

Οκτώβριος 31, 2014 - 18:10

 Για τη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου η Ερμιονίδα έχασε με 1-0 από τον Απόλλων Σμύρνης.

Η Ερμιόνη είχε δύο δοκάρια, στο 33’ και το 38’ με τον Καραδέμητρο όμως ο Απόλλων κατάφερε να πετύχει το γκολ της νίκης στο 88΄ με τον Βάντερσον.

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Ρομπέρτο Μπολάνο): Πουρής, Μουσταφίδης, Σαμαράς, Κολόκας, Ιασωνίδης, Όμο (70’ Κιοσές), Ταπέ, Βλαχοδήμος (75’ Τσακόν), Καραδέμητρος (58’ Συμελίδης), Ζβόγιτς, Παβίσεβιτς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Κωστένογλου): Πίτκας, Κυριάκος, Καρακώστας, Κύργιας, Γεωργίου, Χατζής, Φουκαράς, Βασιλαντωνόπουλος (46’ Βάντερσον), Ενρίκο (70’ Ηρακλής), Αλίπιο (58’ Ανγκούλο), Κυβελίδης.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

Το ποδόσφαιρο είναι το πιο όμορφο σπορ στον πλανήτη για πολλούς λόγους. Ένας εξ αυτών, γιατί δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Αυτό συνέβη και στο ματς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Μία ιστορική ομάδα που φιλοξενήσαμε στο γήπεδο μας, στην πόλη μας, αλλά την οποία παρά τις ευκαιρίες, τα δοκάρια και την κατά κοινή παραδοχή πολύ καλή εμφάνιση, δεν καταφέραμε να νικήσουμε. Ας είναι, δεν πειράζει.
Η περιπέτεια του Κυπέλλου (για εφέτος) μαθηματικά τελειώνει κάπου εδώ για την Ερμιονίδα, ένα όμως είναι σίγουρο. Το ταξίδι τώρα ξεκινάει.
Η διοίκηση της ΠΑΕ Ερμιονίδα, νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας, που παρά την ασυνήθιστη για την κατηγορία μας ημέρα, έδωσε βροντερό παρών στο γήπεδο και μέσω της άψογης τηλεοπτικής μετάδοσης από τον ΟΤΕ TV, η εικόνα υγείας και θερμής συμπαράστασης έφτασε σε όλη την Ελλάδα. Τους ευχαριστούμε και τους περιμένουμε και στα επόμενα ματς πρωταθλήματος.
Θέλουμε παράλληλα να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στο προπονητικό επιτελείο και στους παίκτες μας, για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλαν και ας μην ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα Σμύρνης για την νίκη και καλή συνέχεια στον θεσμό του Κυπέλλου.

ΠΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ