Αγώνας κυπέλλου με φιλανθρωπικό σκοπό

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αγώνας κυπέλλου με φιλανθρωπικό σκοπό

Δεκέμβριος 15, 2014 - 13:39

Την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου στις 19.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Κίου, ο Διομήδης αντιμετωπίζει τον Γ.Α.Σ. Κιλκίς για τον 2ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας, σε έναν αγώνα νοκ - άουτ.

Κατόπιν πρόσκλησης της Διεύθυνσης του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Άργους, η Διοίκηση της ομάδας μας αποφάσισε ότι τα έσοδα του συγκεκριμένου αγώνα θα διατεθούν πλήρως για τις υπέρογκες ανάγκες του συγκεκριμένου σχολείου.

Για τον λόγο αυτό, στον συγκεκριμένο αγώνα δεν θα ισχύουν οι κάρτες διαρκείας της ομάδας μας, αλλά μεμονωμένα εισιτήρια των 3 ευρώ, προκειμένου να καλυφθεί όσο το δυνατόν περισσότερο χρηματικό ποσό και να βοηθηθεί κατά το μέγιστο από τους φίλους και φιλάθλους μας η υπεράνθρωπη προσπάθεια που καταβάλλουν οι άνθρωποι που πλαισιώνουν το Ειδικό Δημοτικό Άργους.

Καλούμε όλους τους φίλους, φιλάθλους και τα μέλη της ομάδας μας, καθώς και όλο το Αργολικό κοινό να βρεθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Κίου την Παρασκευή, να στηρίξουμε όλοι μαζί την προσπάθεια των παικτών μας για την πρόκρισή τους στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου και συνάμα να συνδράμουμε στον φιλανθρωπικό σκοπό της συγκεκριμένης ημέρας!

 

Ημερομηνία: 
Παρασκευή, 19 Δεκέμβριος, 2014 - 19:00