Εξιχνιάστηκε ληστεία-εμπλέκονται 4 νεαροί τσιγγάνοι

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Εξιχνιάστηκε ληστεία-εμπλέκονται 4 νεαροί τσιγγάνοι

Φεβρουάριος 08, 2015 - 13:49

Εξιχνιάστηκε μία υπόθεση ληστείας σε βάρος ημεδαπού στην Κορινθία.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων (4) ημεδαπών ΡΟΜΑ για ληστεία

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, μία (1) υπόθεση ληστείας σε βάρος 48χρονου ημεδαπού, η οποία είχε γίνει την 29.1.2015 το απόγευμα, στον Ισθμό Κορινθίας.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων (4) ημεδαπών ΡΟΜΑ, δύο (2) ανδρών ηλικίας 21 και 23 ετών, μίας (1) 19χρονης και μιας (1) ανήλικης, αντίστοιχα, για ληστεία.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης προέκυψε ότι, οι ανωτέρω, την 29.1.2015 το απόγευμα, στον Ισθμό Κορινθίας, αρχικά, χρησιμοποιώντας όχημα ιδιοκτησίας του 23χρονου, εμπόδισαν την κίνηση οχήματος το οποίο οδηγούσε ο 48χρονος και στη συνέχεια με την χρήση σωματικής βίας του αφαίρεσαν χρήματα και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το ανωτέρω όχημα που χρησιμοποίησαν, κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (7.2.2015) το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας, ένας (1) 26χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, γιατί κατείχε τσιγαριλίκι κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.