Ο αποκριάτικος χορός του Συλλόγου ''Τελέσιλλα''

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο αποκριάτικος χορός του Συλλόγου ''Τελέσιλλα''

Φεβρουάριος 27, 2015 - 11:55

Με χορό, με τραγούδι και κέφι μέχρι τις πρωινές ώρες ο σύλλογος αποχαιρέτησε την περίοδο της Αποκριάς το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015 στη μεγάλη αίθουσα-εστιατόριο «ΑΠΟΛΛΩΝ» στο Κεφαλάρι.

Στην κατάμεστη αίθουσα, που φέτος ικανοποίησε και τους πιο απαιτητικούς, ακούστηκαν οι μελωδικές φωνές των μικρών της παιδικής χορωδίας του Συλλόγου. «Τα ρεμπετάκια» υπό τη διεύθυνση της καθηγήτριας της μουσικής κ. Αναστασίας Σταματοπούλου τραγούδησαν όμορφα τραγούδια και σκόρπισαν χαρά, αισιοδοξία και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο για όλους μας.

Ακολούθησε η μικτή χορωδία με αποκριάτικα τραγούδια υπό τη διεύθυνση του κ. Γιάννη Κόντη, συνοδευόμενη από το πιάνο της κ. Σταματοπούλου και το τουμπελέκι του κ. Τάκη Ρέντα.

Το καλό και πλούσιο φαγητό, η μουσική, οι καντρίλιες και ο χορός με τον καλόγερο ξεσήκωσαν μικρούς και μεγάλους , μασκαρεμένους και μη, που χόρεψαν ως αργά. Τα πλούσια δώρα, προσφορά των καταστημάτων του Άργους και του Ναυπλίου έδωσαν χαρά σε όλους τους συμμετέχοντες στη μεγάλη αυτή γιορτή.

Το ποδήλατο, προσφορά του κ. Τάκη Σελλή-«Εμπόριο ποδηλάτων, έναντι ΟΤΕ» που κληρώθηκε με το νούμερο «34» θα δώσει χαρά στον τυχερό που μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί.

Στο χορό παραβρέθηκαν ο αιδεσιμολογιότατος πατέρας Γεώργιος Σελλής, ο βουλευτής Αργολίδας κ. Ιωάννης Ανδριανός, ο πρώην βουλευτής κ. Γιάννης Μανιάτης, ο εκδότης της εφημερίδας «Αργειακό Βήμα» κ. Θωμόπουλος, ο πολιτευτής κ. Βαβούλης, εκπρόσωπος του Λυκείου Ελληνίδων, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων, φίλοι και μέλη του Συλλόγου.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. ευχαριστούμε θερμά όλα τα καταστήματα για τα δώρα που πρόσφεραν για τη λαχειοφόρο αγορά και το κατάστημα ΑΣΤΡΟ για την προσφορά των σερπαντίνων. Επίσης ευχαριστούμε όλα τα ΜΜΕ της Αργολίδας για τη βοήθειά τους και όλους εσάς που με την παρουσία και το κέφι σας συμβάλατε στην επιτυχία του αποκριάτικου χορού μας.

Ευχόμαστε σε όλους Καλή Σαρακοστή, με υγεία και αισιοδοξία για το μέλλον.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΓΟΥΣ «ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ»