Χάντμπολ:ο Διομήδης υποδέχεται αύριο στις 19.30 την Αναγέννηση Βύρωνα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Χάντμπολ:ο Διομήδης υποδέχεται αύριο στις 19.30 την Αναγέννηση Βύρωνα

Φεβρουάριος 27, 2015 - 12:27

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

 ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΤΥΧΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ.
 

Για την 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Α1 Ανδρών, ο Διομήδης υποδέχεται αύριο στις 19.30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Κίου την Αναγέννηση Βύρωνα. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κύριοι Μερτινιάν και Τσάμος, με παρατηρητή αγώνα τον κύριο Νικολίτσα.

Η ομάδα του Βύρωνα προέρχεται από μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι στη Χ.Α.Ν.Θ. (26-23), η οποία την ανέβασε στην 5η θέση της βαθμολογίας και έχει στις τάξεις της τον διεθνή Μαυροβούνιο ίντερ Μάρκο Λάσιτσα, ο οποίος αποτέλεσε την μεταγραφική "βόμβα" της Αναγέννησης τον Ιανουάριο και ο οποίος χρίστηκε M.V.P. της προηγούμενης αγωνιστικής.

Οι Λύκοι μετά την άνετη επικράτησή τους επί του Δικέα, θέλουν οπωσδήποτε τους βαθμούς της νίκης για να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας και είναι πανέτοιμοι να υπερασπιστούν το σερί αήττητό τους (20 αγώνες).

Ο αυριανός αγώνας είναι πολύ κρίσιμος, όπως δήλωσε ο αρχηγός μας Γιώργος Μαστορογιάννης, ο οποίος απεύθυνε κάλεσμα σε όλους τους φίλους και φιλάθλους της ομάδας, προκειμένου το γήπεδο να είναι ασφυκτικά γεμάτο και να αποτελέσει για ακόμη μια φορά "καυτή" και δύσκολη έδρα για τους φιλοξενούμενους. Επίσης, το αυριανό παιχνίδι είναι το προτελευταίο εντός έδρας για τους Λύκους (για την κανονική περίοδο), καθώς στους εναπομείναντες αγώνες (με Ποσειδώνα Λουτρακίου, ΑΕΚ και Φίλιππο Βέροιας) μόνο η ΑΕΚ έρχεται στη Νέα Κίο.

Για άλλη μια αγωνιστική η DR Τηλεόραση θα είναι δίπλα στην ομάδα μας, καθώς το παιχνίδι θα μεταδοθεί Live από το Παμπελοποννησιακό κανάλι, καθώς επίσης και μέσω livestreaming στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας (www.diomidis-handball.gr).

Πριν λίγες ημέρες από πυρκαγιά καταστράφηκε το σπίτι μιας οικογένειας με τρία παιδιά λίγο έξω από το Ναύπλιο. Δυστυχώς το δυσάρεστο γεγονός χτύπησε μια οικογένεια με δυσμενή οικονομική κατάσταση. Σήμερα αυτή η οικογένεια έχει ανάγκη την όποια βοήθεια των συμπολιτών της. Αυτή την οικογένεια πρέπει εμείς όλοι να βοηθήσουμε.

Για αυτόν το λόγο, η Διοίκηση του Διομήδη αποφάσισε ότι θα διαθέσει εξ' ολοκλήρου τα έσοδα από τον αυριανό αγώνα (Διομήδης - Αναγέννηση Βύρωνα), προκειμένου να βοηθήσει τους συγκεκριμένους συμπολίτες μας. Τα εισιτήρια διαρκείας θα ισχύσουν κανονικά, αλλά όποιος φίλος του Διομήδη θέλει, μπορεί να συνεισφέρει προαιρετικά το κατά δύναμην στην είσοδο του Κλειστού της Νέας Κίου, πριν τον αγώνα.

Για τους φίλους της ομάδας που δεν θα βρεθούν αύριο στο γήπεδο, υπάρχουν και άλλοι τρόποι βοήθειας προς τη συγκεκριμένη οικογένεια:

Αριθμός λογαριασμού της Εθνικής Τράπεζας 427/628384-58 ΙΒΑΝ 620 110 427 00000 4276 2838 458 ή εναλλακτικά προσφέρουμε την όποια οικονομική βοήθεια στο Σύλλογο ΓΟΝΕΩΝ ή τη Διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου.