Παρουσίαση του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Άργους-Μυκηνών (φωτο - βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Παρουσίαση του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Άργους-Μυκηνών (φωτο - βίντεο)

Ιούνιος 24, 2015 - 22:34

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Η πρώτη επίσημη παρουσίαση του Πνευματικού Κέντρου του δήμου Άργους-Μυκηνών ,στην Αγ. Κωνσταντίνου, έγινε σήμερα το απόγευμα από τον δήμαρχο Δ. Καμπόσο.
Ο δήμαρχος με καλεσμένους σχολεία,συλλόγους και φορείς παρουσίασε περήφανος την ολοκαίνουργια αίθουσα που δίνεται προς χρήση και θα φιλοξενεί πλέον όλες τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του δήμου,όπως θεατρικές, μουσικές παραστάσεις και παρουσιάσεις βιβλίων.
Στην παρουσίαση παραβρέθηκαν ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος , ο πατήρ Σελλής ,αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι.(φωτογραφίες-βίντεο  eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

«Έργο που αλλάζει θα αλλάξει την πολιτιστική ζωή του τόπου μας. Άνοιξε τις πύλες του το Νέο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Άργους Μυκηνών»

Την Τετάρτη 24 Ιουνίου ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος παρουσίασε σε πολιτιστικούς φορείς , εκπαιδευτικούς και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης τις τεχνικές δυνατότητες του Πνευματικού Κέντρου Άργους παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Αργολίδος κ.κ Νεκταρίου. Το Πνευματικό Κέντρο στεγάζεται σε διατηρητέο κτίριο άνω των 85 ετών επί της οδού Αγίου Κωνσταντίνου επιφάνειας 555τ.μ και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 450 άτομα. Η αμφιθεατρική του αίθουσα είναι κατάλληλη για οποιαδήποτε πολιτιστική δράση (θέατρο, μουσικές παραστάσεις, εκθέσεων υψηλών απαιτήσεων) όπως επίσης και για την διεξαγωγή επιστημονικών και άλλων συνεδρίων και συναντήσεων. Το κτίριο διαθέτει:

  • Αίθουσα χωρητικότητας 300 καθήμενων και 150 ορθίων
  • Εξειδικευμένο φωτισμό
  • Περιλαμβάνει θεατρική σκηνή (με βοηθητικούς χώρους), σχεδιασμένη έτσι ώστε να μπορεί να υποδεχθεί καλλιτεχνικές εκδηλώσεις (κονσέρτα, παραστάσεις όπερας, θεάτρου κλπ, ενώ έχει πραγματοποιηθεί κατάλληλη ακουστική μελέτη για την υποστήριξη των εκδηλώσεων αυτών.
  • Αίθουσα Φουαγιέ-Αναψυκτήριο
  • Κλιματισμό ψύξης -θέρμανσης
  • Πρόσβαση και WC ΑΜΕΑ
  • Κινηματογράφο

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος στην ομιλία του, δήλωσε: Είμαι πολύ συγκινημένος που παραδίδουμε στους δημότες μας αυτό το υπερσύγχρονο κτίριο για να στεγάσει τις πολιτιστικές δράσεις του τόπου μας. Άλλο ένα όραμα έγινε πραγματικότητα και το παρουσιάζουμε σε σας, τους ανθρώπους που προάγουν τον πολιτισμό ώστε να φιλοξενηθούν εδώ οι πολιτιστικές σας δράσεις».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ArgolidaPortal.gr ΑΡΓΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ArgolidaPortal.gr ΑΡΓΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΜΠΟΣΟΣ ΟΜΙΛΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ