Προφυλακίστηκε η 38χρονη συζυγοκτόνος

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Προφυλακίστηκε η 38χρονη συζυγοκτόνος

Ιούλιος 29, 2015 - 16:45

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

(Βίντεο με τις δηλώσεις των δικηγόρων μετά την προφυλάκιση) Προφυλακιστέα κρίθηκε η 38χρονη συζυγοκτόνος μετά από την ολοκλήρωση της απολογίας της σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο Ναυπλίου,  με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα και θα οδηγηθεί στις Γυναικείες Φυλακές Κορυδαλλού, μέχρι να ορισθεί η δικάσιμος. Την βαρύνουν  κατηγορίες  κακουργηματικού χαρακτήρα που  περιλαμβάνουν τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της παράβασης της νομοθεσίας για τα όπλα.

Η γυναίκα φέρεται να σκότωσε  τον 42χρονο άντρα της στις 8 Δεκεμβρίου του 2014 στην Κοιλάδα Αργολίδας.

Υπενθυμίζεται ότι ο 42χρονος Θανάσης  Λάμπρου είχε βρεθεί στις 8 Δεκεμβρίου του 2014 στην Κοιλάδα Αργολίδας από φιλικό του πρόσωπο, σε εξωτερικό χώρο οικίας, με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στην αριστερή πλευρά του θώρακα, από πυροβόλο όπλο, ενώ στη συνέχεια υπέκυψε στα τραύματά του.

Η 38χρονη αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που της αποδίδονται, ισχυριζόμενη ότι δεν ήταν παρούσα στον τόπο του εγκλήματος.

Ο συνήγορος υπεράσπισής της, επιβεβαίωσε ότι η εντολέας του αρνείται την πράξη που της αποδίδουν, προσθέτοντας ότι η απολογία της διήρκησε περισσότερες από 15 ώρες.

Στο μεταξύ, οι δικηγόροι της οικογένειας του θύματος ανακοίνωσαν ότι θα καταθέσουν στον τακτικό ανακριτή Ναυπλίου, αίτηση αναπαράστασης του εγκλήματος.

(φωτογραφίες eurokinissi-B.Παπαδόπουλος)

ArgolidaPortal.grΝΑΥΠΛΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΟΙΛΑΔΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ