«Αναζητώντας τις Δυναμικές του Σύγχρονου Σχολείου IV»σε Άργος και Ναύπλιο (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

«Αναζητώντας τις Δυναμικές του Σύγχρονου Σχολείου IV»σε Άργος και Ναύπλιο (φωτο&βίντεο)

Ιούλιος 30, 2015 - 10:39

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Στο πνευματικό κέντρο Άργους ξεκίνησε το καλοκαιρινό συνέδριο «Αναζητώντας τις Δυναμικές του Σύγχρονου Σχολείου IV» που διεξάγουν το Ετήσιο Πρόγραμμα Εξειδίκευσης στην Ειδική Αγωγή-Λογοθεραπεία-Συμβουλευτική του ΕΚΠΑ και το Επιστημονικό Σωματείο Ε.Σ.Σ.Λ.Ε.Π.Ε.στις πόλεις του Άργους και του Ναυπλίου από την Τετάρτη 29 Ιουλίου έως και την Κυριακή 2 Αυγούστου.

Την Τετάρτη το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου από τον κ. Φράγκο Δημήτρη, ακολούθησε καλωσόρισμα στους συνέδρους από το Δήμαρχο Άργους -Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο,από τον εκπρόσωπο της εκκλησίας πάτερα Γεώργιο Σελλή και από εκπροσώπους Συλλόγων Αναπήρων. Στη συνέχεια έγινε η αρχική τοποθέτηση για τις Αναζητήσεις των δυναμικών του Σύγχρονου Σχολείου απο τον κ. Φράγκο Δημήτρη και ομιλία από τον κ. Ορφανό Πέτρο με θέμα "Ανιχνεύοντας ικανότητες των μαθητών και αμφίδρομα μαθησιακά κανάλια που οδηγούν σε υψηλά επίπεδα ενσυναίσθησης"

Το συνέδριο απευθύνεται σε πανεπιστημιακούς, διδάκτορες και υποψήφιους διδάκτορες, ειδικούς επιστήμονες, εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και στελέχη της εκπαίδευσης, μεταπτυχιακούς και υποψήφιους μεταπτυχιακούς, φοιτητές Α.Ε.Ι. & Τ.Ε.Ι. και σε όποιον ενδιαφέρεται να προσεγγίσει, να ενημερωθεί και να αποκτήσει εξειδικευμένες γνώσεις στα επιστημονικά αντικείμενα που πραγματεύονται.Θα παρουσιαστούν Κεντρικές Ομιλίες Μελών ΔΕΠ και Σχολικών Συμβούλων. Επιπλέον το Συνέδριο έχει σκοπό τη διάχυση των καλών πρακτικών των εκπαιδευτικών της πράξης, καθώς και την ανάδειξη νέων επιστημόνων του χώρου.(φωτο&βίντεο eurokinissi-Β.Παπαδόπουλος) www.argolidaportal.gr

 

 

ArgolidaPortal.gr ΑΡΓΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ 29072015