Αστυνομικές ειδήσεις από την Πελοπόννησο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αστυνομικές ειδήσεις από την Πελοπόννησο

Αύγουστος 26, 2015 - 10:58

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθησαν δύο  άτομα για κλοπή

Συνελήφθησαν, χθες (24.8.2015) το απόγευμα, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, δύο (2) αλλοδαπές, υπήκοοι Γαλλίας, ηλικίας 20 και 21 ετών αντίστοιχα, γιατί αφαίρεσαν από κατάστημα ημεδαπών, διάφορα είδη ένδυσης, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Συνελήφθη ένα  άτομο για καταδικαστικό έγγραφο

Συνελήφθη, χθες (24.8.2015) το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, ένας (1) 24χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου, για κλοπή κατ’ εξακολούθηση.

Συνελήφθησαν τρία  άτομα για απόπειρα κλοπής

Συνελήφθησαν, χθες (24.8.2015) το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, τρείς (3) ημεδαπές, ηλικίας 22, 26 και 31 ετών αντίστοιχα, γιατί λίγο νωρίτερα, μαζί με ένα (1) ακόμη άτομο το οποίο αναζητείται, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν από κατάστημα παιχνιδιών διάφορα προϊόντα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν, γιατί έγιναν αντιληπτοί.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα  άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (24.8.2015) το απόγευμα, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, ένας (1) 27χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ AΡΚΑΔΙΑΣ

Συνελήφθη ένα άτομο για παράνομο υπαίθριο εμπόριο

Συνελήφθη, χθες (25.8.2015) το πρωί, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αρκαδίας, μία (1) 30χρονη ημεδαπή, γιατί διέθετε προς πώληση αγροτικά προϊόντα, στερούμενη αδείας της αρμόδιας Αρχής. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τρίπολης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Εξιχνιάστηκαν πέντε περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής σε οικίες και καταστήματα στη Μεσσηνία

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν δύο (2) άτομα σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, πέντε (5) περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής σε οικίες και καταστήματα, σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Καλαμάτας και Δυτικής Μάνης Μεσσηνίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν χθες (24.8.2015) το μεσημέρι, στη Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ένας (1) 36χρονος ημεδαπός και μία (1) 22χρονη ημεδαπή, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω, προχθές (23.8.2015) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, μπήκαν σε οικία ημεδαπού και αφαίρεσαν χρήματα, χρυσαφικά και διάφορα προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, εντόπισαν τον 36χρονο και την 22χρονη, χθες (24.8.2015) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, εντός των ορίων του αυτοφώρου και τους συνέλαβαν.

Στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, εξακριβώθηκε ότι κατά το χρονικό διάστημα από την 16.7.2015 έως και την 21.8.2015, σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Καλαμάτας και Δυτικής Μάνης Μεσσηνίας, οι ανωτέρω είχαν διαπράξει ακόμη τρείς (3) κλοπές και μία (1) απόπειρα κλοπής σε οικίες και καταστήματα, όπου είχαν αφαιρέσει συνολικά χρήματα, χρυσαφικά, ηλεκτρονικό υπολογιστή, τρία (3) κινητά τηλέφωνα και διάφορα προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.