“ Η διαφάνεια είναι στοίχημα για μας” δηλώνει ο Δήμαρχος Δημήτριος Κωστούρος

Time to read
less than
1 minute
Read so far

“ Η διαφάνεια είναι στοίχημα για μας” δηλώνει ο Δήμαρχος Δημήτριος Κωστούρος

Μάιος 15, 2012 - 13:33

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ο Δήμαρχος κ. Δημήτριος Κωστούρος κατά τη χθεσινή συνεδρίαση, πιστός σε όσα έχει δηλώσει κατά την παραλαβή της Δημαρχίας του Δήμου Ναυπλιέων, ότι δηλαδή θα είναι άτεγκτος σε θέματα διαφάνειας, έφερε προς ενημέρωση, τόσο το θέμα της διαχείρισης των χρημάτων του Πανηγυριού της Ευαγγελίστριας όσο και αυτό της καλλιέργειας δενδρυλλίων ινδικής κάνναβης σε δημοτικό χώρο. Ο κ. Κωστούρος δήλωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι για τα δύο αυτά θέματα βρίσκεται σε εξέλιξη προκαταρκτική εξέταση μέσα από την οποία θα αποδοθούν οι οποιεσδήποτε ευθύνες.  

Η εξέλιξη της συζήτησης στο Δημοτικό Συμβούλιο ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα με προτάσεις και τοποθετήσεις από τη πλευρά της μειοψηφίας που θα ληφθούν υπόψη για την πλήρη διαλεύκανση των δύο ζητημάτων.

Στο διάλογο που αναπτύχθηκε ουσιαστικά οι σύμβουλοι της μειοψηφίας (Χρ. Γραμματικόπουλος, Αναστάσιος Σαλεσιώτης, Ιωάννης Γκιόλας, Ανδρέας Βασιλείου) ανέπτυξαν τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες τους αναφορικά με τη διαφάνεια της λειτουργίας των υπηρεσιών

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων θεωρεί ότι γι’ αυτά τα δύο πολύ σημαντικά ζητήματα που απασχόλησαν και απασχολούν την τοπική κοινωνία, λόγω διασποράς φημών που θίγουν υπολήψεις, θα δοθούν απαντήσεις πολύ σύντομα.

Ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Κωστούρος πιστεύει ότι η διαφάνεια στη διαχείριση του Δήμου δεν είναι κενός λόγος γι’ αυτό συνιστά ψυχραιμία και υπομονή σε όσους βλέπουν δήθεν αναταράξεις στην πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου και δηλώνει ότι η δέσμευσή του για συναίνεση και καλύτερη λειτουργία του Δήμου προς όφελος των Δημοτών ισχύουν στο ακέραιο.   ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ     
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ