27χρονος έκανε 19 κλοπές στην Κορινθία

Time to read
less than
1 minute
Read so far

27χρονος έκανε 19 κλοπές στην Κορινθία

Σεπτέμβριος 17, 2015 - 11:57

Εξιχνιάστηκαν δεκαεννέα (19) περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπών σε καταστήματα, δωμάτια ξενοδοχείου και γραφεία, στην Κορινθία

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη ένα (1) άτομο, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και εκβίαση

Από την εγκληματική του δράση είχε αφαιρέσει χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και αντικείμενα, που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις -3.500- ευρώ

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, δεκαεννέα (19) περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπών, σε καταστήματα, δωμάτια ξενοδοχείου και γραφεία, στην Κόρινθο Κορινθίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη χθες (16.9.2015) το πρωί, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, ένας (1) 27χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και εκβίαση.

Ειδικότερα, χθες το πρωί, στην Κόρινθο Κορινθίας, ο 27χρονος αφαίρεσε από λογιστικό γραφείο ημεδαπής, ένα κινητό τηλέφωνο και μία τσάντα που περιείχε χρήματα και προσωπικά αντικείμενα, πλην όμως έγινε αντιληπτός και συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας. Στην κατοχή του βρέθηκαν όλα τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία παρελήφθησαν από την ιδιοκτήτριά τους.

Στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εξακριβώθηκε ότι ο ανωτέρω, από την 17.7.2015 έως την 13.9.2015, στην Κόρινθο Κορινθίας, είχε ακόμη διαπράξει:

Δέκα (10) κλοπές και μία (1) απόπειρα, σε καταστήματα και γραφείο.

Τρεις (3) κλοπές και τέσσερις (4) απόπειρες, σε δωμάτια ξενοδοχείου, ενώ στη συνέχεια, απαίτησε εκβιαστικά χρήματα από τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου προκειμένου να επιστρέψει τα αφαιρεθέντα αντικείμενα.

Από την παραπάνω εγκληματική του δράση, είχε αφαιρέσει συνολικά, χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και αντικείμενα, η αξία των οποίων ξεπερνά τις -3.500- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Ο 27χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.