Αστυνομικές ειδήσεις από την Κορινθία

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αστυνομικές ειδήσεις από την Κορινθία

Σεπτέμβριος 24, 2015 - 10:27

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Συνελήφθησαν δύο άτομα για κλοπή

Συνελήφθησαν, χθες (23.9.2015) το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, δύο (2) αλλοδαπές, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 23 και 24 ετών αντίστοιχα, γιατί λίγες ώρες νωρίτερα, αφαίρεσαν από 54χρονη ημεδαπή πορτοφόλι, που περιείχε χρήματα και έγγραφα. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Εξιχνίαση μίας υπόθεσης απάτης

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, μία (1) υπόθεση απάτης σε βάρος 59χρονου ημεδαπού, η οποία είχε γίνει την 22.9.2015, στην Κόρινθο Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος μίας (1) 35χρονης ημεδαπής, για απάτη, η οποία περιλαμβάνει ακόμη έναν (1) άγνωστο συνεργό της.

Συνελήφθησαν τρία  άτομα για κλοπή

Συνελήφθησαν, χθες (23.9.2015) το πρωί, στη Νεμέα Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νεμέας, τρείς (3) ημεδαπές, ηλικίας 18, 41 και 47 ετών αντίστοιχα, γιατί λίγο νωρίτερα, αφαίρεσαν από κατάστημα-υπεραγορά διάφορα προϊόντα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν σε υπάλληλο του καταστήματος.

Συνελήφθη ένα άτομο για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα

Συνελήφθη, χθες (23.9.2015) το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, ένας (1) 38χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητες κάνναβης και ηρωίνης, ένα (1) πιστόλι κρότου καθώς και ένα (1) φυσίγγιο, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Συνελήφθη ένα άτομο για καταδικαστικό έγγραφο

Συνελήφθη, χθες (23.9.2015) το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας (1) 42χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Μολδαβίας, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, στις (22.9.2015) το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, ένας (1) 42χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Σύλληψη ενός ατόμου

Συνελήφθη, στις (22.9.2015) το μεσημέρι, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, ένας 32χρονος ημεδαπός, ο οποίος οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, για την οποία είχε δηλωθεί η κλοπή της, την 22.08.2015, από την ιδιοκτήτριά της, στερούμενος αδείας ικανότητας οδηγήσεως.