Και ο Γεωργιάδης στην κούρσα της διαδοχής για την ηγεσία της ΝΔ

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Και ο Γεωργιάδης στην κούρσα της διαδοχής για την ηγεσία της ΝΔ

Οκτώβριος 02, 2015 - 20:24

φωτογραφία eurokinissi

Στην εκπνοή του χρόνου, ο Άδωνις κατόρθωσε να συγκεντρώσει τις 50 υπογραφές.

Δύο ώρες πριν από την εκπνοή της προθεσμίας για την υποβολή της υποψηφιότητάς του, ο Άδωνις Γεωργιάδης, έχοντας συγκεντρώσει μόνο 45 από τις 50 υπογραφές που χρειάζονται, ανάρτησε την παρακάτω πρόσκληση στα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής στις προσωπικές του σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Όσα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής θεωρούν ότι αξίζει άλλη μία υποψηφιότητα ας προσέλθουν». Η κίνησή του, όπως φαίνεται, απέδωσε καρπούς.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, ο κ. Γεωργιάδης μπήκε τρέχοντας στην κυριολεξία στα γραφεία του κόμματος στη Συγγρού, κρατώντας στα χέρια του τον φάκελο με τις 50 υπογραφές.

Έτσι, στις 18:00 το απόγευμα της Παρασκευής 2 Σεπτεμβρίου οι υποψήφιοι αρχηγοί της Νέας Δημοκρατίας είναι τέσσερις και όχι τρεις: ο Ευ. Μεϊμαράκης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ως προς τον χρόνο που θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές, αυτός μένει να αποφασιστεί, με τον κ. Μεϊμαράκη να θεωρεί ότι η 18η Οκτωβρίου είναι μια καλή ημερομηνία, κάτι που ωστόσο δεν βρίσκει σύμφωνους τους άλλους μονομάχους οι οποίοι θεωρούν ότι χρειάζεται περισσότερος χρόνος προκειμένου να γίνει μια ουσιαστική συζήτηση για το πρόσωπο και την ουσία του κόμματος.