Σύλληψη 46χρονου στο Ναύπλιο για υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Σύλληψη 46χρονου στο Ναύπλιο για υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης

Μάιος 20, 2012 - 13:56

Συνελήφθη ένας 46χρονος ημεδαπός για υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης στο Ναύπλιο.
Κατασχέθηκαν τέσσερα (4) φυτά κάνναβης, -100- γραμμάρια κάνναβης και πλήρες σύστημα υδροπονικής καλλιέργειας.
Συνελήφθη, χθες (19-05-2012) το απόγευμα, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, ένας 46χρονος ημεδαπός, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, χθες (19-05-2012) το απόγευμα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του 46χρονου, όπου βρήκαν και κατάσχεσαν μία (1) ταμπακιέρα και μία (1) συσκευασία, που περιείχαν κάνναβη, συνολικού βάρους -100- γραμμαρίων.
Επιπρόσθετα, σε έρευνα που ακολούθησε σε εργοστάσιο ιδιοκτησίας του, το οποίο επικοινωνούσε με την οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, τέσσερα (4) δενδρύλλια κάνναβης καθώς και σύστημα υδροπονικής καλλιέργειας.
Το  σύστημα υδροπονικής καλλιέργειας αποτελούνταν από, δύο (2) ειδικούς λαμπτήρες φθορίου, δύο (2) ανεμιστήρες, καθώς και τέσσερα (4) πάνελ (φελιζόλ), επενδυμένα με ειδική μεμβράνη.
Επιπλέον, στον ίδιο χώρο, βρέθηκε και κατασχέθηκε, ένα (1) μηχάνημα με δύο (2) ειδικούς λαμπτήρες, το οποίο χρησιμοποιείται για την ταχεία ανάπτυξη των σπόρων σε φυτά.
Ο 46χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.
Τις αστυνομικές έρευνες και την προανάκριση, διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.