Ερώτηση Ανδριανού για την κτηματική υπηρεσία

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ερώτηση Ανδριανού για την κτηματική υπηρεσία

Ιανουάριος 23, 2012 - 13:41

φωτογραφία :eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

 Ερώτηση στη Βουλή κατέθεσε ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ανδριανός για την επικείμενη αναστολή λειτουργίας της κτηματικής υπηρεσίας του Νομού Αργολίδας και τα προβλήματα που αναμένεται να δημιουργηθούν από τη μεταφορά της στην Τρίπολη. Στην ερώτηση ο κ. Ανδριανός αναφέρει τα εξής:
«Η ανακοίνωση της επικείμενης αναστολής της λειτουργίας της Κτηματικής Υπηρεσίας Νομού Αργολίδας και της μεταφοράς της στην Τρίπολη έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και δικαιολογημένη αναστάτωση μεταξύ των πολιτών της Αργολίδας.
Η Κτηματική Υπηρεσία είναι όχι μόνο απαραίτητο να συνεχίσει τη λειτουργία της στην Αργολίδα, αλλά είναι αναγκαίο να αναβαθμιστεί με την περαιτέρω στελέχωσή της με το απαραίτητο και κατάλληλο προσωπικό για την επιτέλεση του σημαντικού της έργου, σε μια περιοχή που έχει αναπτυξιακές δραστηριότητες, οι οποίες καθιστούν επιτακτική τη λειτουργία της Υπηρεσίας στο Νομό.
Επισημαίνεται ότι τη μη αναστολή της λειτουργίας της Κτηματικής Υπηρεσίας Νομού Αργολίδας ζητά με ψήφισμά του και το Δημοτικό Συμβούλιο Δ. Ναυπλιέων.

Κατόπιν αυτών,
ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:
1. Αν προτίθεται να αναθεωρήσει το σχεδιασμό αναστολής της λειτουργίας της Κτηματικής Υπηρεσίας Νομού Αργολίδας και να προβεί στην αναβάθμιση και περαιτέρω στελέχωσή της με το κατάλληλο προσωπικό για την επιτέλεση του σημαντικού της έργου».