Πιο κοντά το ΕΒΕΑ με τον Δήμο Ναυπλίου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Πιο κοντά το ΕΒΕΑ με τον Δήμο Ναυπλίου

Ιούνιος 01, 2012 - 13:59

Επίσκεψη γνωριμίας αλλά και ανταλλαγής απόψεων για την συνεργασία του επιχειρηματικού κόσμου με τον Δήμο πραγματοποιήθηκε  χθες μεταξύ του δημάρχου  Ναυπλιέων κ. Κωστούρου και μελών του διοικητικού συμβουλίου του Εμπορικού Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αργολίδας, με πρωτοβουλία του ΕΒΕΑ.
Στο πλαίσιο της χθεσινής επίσκεψης τους, τα μέλη του ΕΒΕΑ, αφού καλωσόρισαν το Δήμαρχο του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα νέα αυξημένα του καθήκοντα και επεσήμαναν ότι οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σήμερα στην Αργολίδα, αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα που δε σχετίζονται μόνο με την κρίση, αλλά έχουν να κάνουν ακόμη και με το ανεξέλεγκτο παραεμπόριο, τα δημοτικά τέλη και γενικότερα με τον τουρισμό αλλά και την χρήση των λιμενικών εγκαταστάσεων.
O Δήμαρχος, αναφερόμενος στο παραεμπόριο, υπογράμμισε ότι το πρόβλημα είναι σύνθετο και απασχολεί την δημοτική Αρχή η οποία έχει ρίξει μεγάλο βάρος στην στην πάταξη του, ενώ για το ζήτημα των δημοτικών τελών, ανέφερε ότι τα τελευταία χρόνια έχει χαλάσει η ανταποδοτική σχέση επαγγελματιών- Δήμου. Η συζήτηση επεκτάθει και σε επίκαιρα ζητήματα που αφορούν τον τουρισμό, όπως η αξιοποίηση της Αρβανιτιάς και άλλα επιμέρους ενδιαφέροντος.