Ο ΣΥΡΙΖΑ συμπαραστέκεται στους γιατρούς του Νοσοκομείου Άργους

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο ΣΥΡΙΖΑ συμπαραστέκεται στους γιατρούς του Νοσοκομείου Άργους

Ιούνιος 04, 2012 - 15:10

Θέμα: «Ανακοίνωση- συμπαράσταση στον αγώνα των νοσοκομειακών γιατρών Άργους»

Τις τελευταίες μέρες γίναμε κοινωνοί του έντονου προβληματισμού των γιατρών του Ν/μείου Άργους, που συζητούν τη δραματική κατάσταση που αντιμετωπίζουν στη προσπάθεια κατάρτισης προγράμματος εφημεριών στο χώρο τους, λόγω της ΣΟΒΑΡΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ και της ΥΠΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ των ΕΦΗΜΕΡΙΩΝ.                                                                     
Στη Γενική τους Συνέλευση (30/5/12), σε συμφωνία με το Επιστημονικό Συμβούλιο, πρότειναν συγκεκριμένα μέτρα  για την άμεση αντιμετώπιση του θέματος, προς το ΔΣ,  και αποφάσισαν την ΕΝΑΡΞΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ από τη Δευτέρα (4/6/12).
                                                                                                            
Από τη πλευρά μας, εκφράζουμε τη σταθερή μας ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ και ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στον αγώνα όλων των εργαζομένων στα Νοσοκομεία, όσο και στη ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΧΗ που δίνουν με ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ για να κρατηθεί ζωντανό το ΕΣΥ, τη στιγμή που οι μνημονιακές πολιτικές και η αδράνεια των Διοικήσεων το απειλούν με συνεχή ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ. Όπως και πριν, θα υποστηρίξουμε με κάθε δυνατό τρόπο τον κρίσιμο για τις ανάγκες των πολιτών αγώνα τους για:                                                                                                                       
1.Την ΕΠΑΝΑΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ των Νοσοκομείων της χώρας που απειλούνται συνολικά με ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ (λόγω ελλείψεων σε προσωπικό, φάρμακα και υλικά).                                                  
2. Τη ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ των κενών θέσεων σε ΙΑΤΡΙΚΟ και ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ προσωπικό (ιδιαίτερα στα μονήρη τμήματα των 2 Ν/μείων), προκειμένου να λειτουργούν και τα δύο ομαλά για την εξυπηρέτηση των ασθενών του Νομού μας.                                                                                                                        3. Την προώθηση της συμμετοχής των εργαζομένων στα Νοσοκομεία, στην διαχείριση και αντιμετώπιση των οξυμένων προβλημάτων που προκύπτουν συνεχώς μέσα στις σημερινές συνθήκες κρίσης του ΕΣΥ.                                                                                                                           
Το Γραφείο Τύπου του συντονιστικού Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ.