Προσλήψεις προσωπικού σε πρόγραμμα κοινωφελούς χαρακτήρα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Προσλήψεις προσωπικού σε πρόγραμμα κοινωφελούς χαρακτήρα

Ιούνιος 07, 2012 - 12:51

Το Μουσείο Κωτσιομύτη Φυσικής Ιστορίας στο Λυγουριό Δήμου Επιδαύρου ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ΤΡΙΑΝΤΑ (30) ατόμων για την υλοποίηση προγράμματος  ΚΟινωφελούς Χαρακτήρα (ΚΟΧ) (  29. 1001 / 01 / 2012) στο Νομό Αργολίδας, στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013. Στο πλαίσιο του προγράμματος θα απασχοληθεί ανά συμπράττοντα φορέα, ενέργεια, τόπο υλοποίησης, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης ο εξής αριθμός ατόμων:
Θέσεις απασχόλησης :
Είκοσι οκτώ (28 ) εργατών γενικών καθηκόντων  Υ.Ε. για  τον καθαρισμό παραλιών, Αρχαίων μονοπατιών, ρεμάτων και φαραγγιών, συντήρησης και ανάπλασης πρασίνου, διαμόρφωσης περιβάλλοντος χώρου εκκλησιών, αποκομιδή των απορριμμάτων, και Δασοπροστασίας και πυρασφάλειας.
Δυο (2) οδηγοί μεταφοράς προσωπικού Δ.Ε. με άδεια οδήγησης Δ’ κατηγορίας.
Όλες οι θέσεις εργασίας είναι χειρωνακτικές (έκτος των οδηγών).
Τόπος υλοποίησης: στα όρια του δήμου Επιδαύρου.
Διάρκεια σύμβασης : Πέντε (5) μήνες
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημερολογιακές ημέρες και αρχίζει από 08/06/2012 και έως 17/06/2012 καταληκτική ημερομηνία, και ώρες 11.00 π.μ. έως 3.00 μ.μ. τις εργάσιμες ημέρες.
Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων καθώς και τις «Οδηγίες συμπλήρωσης αίτησης συμμετοχής σε πρόγραμμα ΚΟινωφελούς Χαρακτήρα (ΚΟΧ)»:     
α) στα γραφεία του Δικαιούχου Μουσείο Κωτσιομύτη Φυσικής Ιστορίας  Λ. Ασληπιού 27 και στο δημοτικό κατάστημα του Δήμου Επιδαύρου στο Λυγουριό.
β) στην ιστοσελίδα του Δικαιούχου (www.museum-kotsiomitis.gr)
γ) γ) στο Facebook  (http://el-gr.facebook.com/museum.kotsiomitis)
δ)στην ιστοσελίδα του Δήμου Επιδαύρου (www.epidavros.gr),στην ιστοσελίδα του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» (www.epanad.gov.gr
και ε) στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. (www.asep.gr)
Διευκρινίσεις θα δίδονται και τηλεφωνικά στο 27530 22587 – 22588
   Ο Πρόεδρος του Δ.Σ
Βασίλειος Κωτσιομύτης