5η Αθλητική Γιορτή Στίβου Δημοτικών Σχολείων Άργους (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

5η Αθλητική Γιορτή Στίβου Δημοτικών Σχολείων Άργους (φωτο&βίντεο)

Μάιος 30, 2016 - 01:43

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Στο πλαίσιο της συνεργασίας των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων Άργους και κορυφώνοντας τις εκδηλώσεις μας την φετινή χρονιά, πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία για 5η συνεχή σχολική χρονιά, η Αθλητική Γιορτή Στίβου Δημοτικών Σχολείων Άργους, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Άργους, στην οποία συμμετέχουν μαθητές και μαθήτριες της Ε' και Στ' τάξης των επτά Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Άργους – Μυκηνών, καθώς επίσης και των Δημοτικών Σχολείων Ινάχου, Κεφαλαρίου, Κιβερίου και Φιχτίων, αφού για πρώτη χρονιά στην αθλητική γιορτή είχαν προσκληθεί όλα τα δημοτικά σχολεία (δημόσια και ιδιωτικά) του Δήμου Άργους – Μυκηνών.

Τα παιδιά που συμμετείχαν στη γιορτή είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον κλασσικό αθλητισμό και να αναδειχθεί η σημασία της ενασχόλησης με τον αθλητισμό.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μιλάμε για μια εκδήλωση – θεσμό στην πόλη του Άργους, αφού η άψογη διοργάνωση με την υποστήριξη της εταιρείας «Action in Greece», μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε και με άλλες δράσεις, όπως αυτή της επόμενης Κυριακής 5 Ιουνίου που πραγματοποιείται για μία ακόμα φορά η εθελοντική αιμοδοσία της τράπεζας αίματος των δημοτικών σχολείων «Μαθήματα Ζωής» στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Άργους και ώρες 09:00 έως 13:00.

Τη γιορτή μας τίμησαν με την παρουσία τους και οι τρεις Βουλευτές του Νομού Αργολίδας κ. Γιάννης Γκιόλας, κ. Γιάννης Ανδριανός και κ. Γιάννης Μανιάτης, ο Αντιπεριφερειάρχης αθλητισμού, πολιτισμού και δημόσιας υγείας κ. Βασίλης Σιδέρης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ κ. Νίκος Γκαβούνος, η Πρόεδρος της σχολικής επιτροπής Α΄βάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ντέπυ Δαμασκηνού, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β΄Βάθμιας Εκπαίδευσης κ. Παναγιώτης Σκούφης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Νίκος Δελής και κ. Τρύφωνας Μποζιονέλος.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εθελοντές γονείς και εθελοντές γυμναστές που βοήθησαν και φέτος ώστε να πραγματοποιηθεί η «αθλητική γιορτή», την εταιρεία Action in Greece και την Ειρήνη Λιακοπούλου, τον γυμναστή Κώστα Καμπόσο για την άψογη συνεργασία του με τους συλλόγους μας, τον αθλητικό σύλλογο Ιπτάμενοι Αργολίδας και την γυμνάστρια Κατερίνα Δημακοπούλου, τον Ιατρικό Σύλλογο Αργολίδας και τον παιδίατρο κ. Γιώργο Νοικοκυράκη, τον καρδιολόγο κ. Κώστα Παναγιωτόπουλο, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Μέριμνας και Αθλητισμού, την εταιρεία Σταυρόπουλος Catering, το Κέντρο Πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας «Ελπίδα Ζωής», την κ. Πόλυ Καραβά και τον κ. Κώστα Τσεβόπουλο που φρόντισε για τον ήχο της εκδήλωσης μας.(φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

Με τιμή

Σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων

1ου, 2ου, 3ου, 4ου, 5ου, 6ου ,7ου

Δημοτικών Σχολείων Άργους

 

 

ArgolidaPortal.grΑΡΓΟΣ-5η Αθλητική Γιορτή Στίβου Δημοτικών Σχολείων