Συνεδριάζει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας για την φύλαξη του Κέντρου Κράτησης Αλλοδαπών Κορίνθου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Συνεδριάζει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας για την φύλαξη του Κέντρου Κράτησης Αλλοδαπών Κορίνθου

Ιούνιος 14, 2016 - 14:32

Την 16/06/2016 ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:30 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης μας η οποία θα λάβει χώρα στο γραφείο μας που βρίσκεται στο Ναύπλιο, οδός Ελευθερίας αρ.2, στο ισόγειο του Α΄ κτιρίου της Δ.Α. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, με μοναδικό θέμα συζήτησης την φύλαξη του προαναχωρησιακού κέντρου κράτησης αλλοδαπών Κορίνθου (ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α. ΚΟΡΙΝΘΟΥ)

Στην ανωτέρω συνεδρίαση λόγω της κρισιμότητας του θέματος κλήθηκαν να παραστούν οι κ. Βουλευτές, ο κ. Αντιπεριφερειάρχης, και οι κ. Δήμαρχοι του Νομού μας, προκειμένου να ενημερωθούν για το εν λόγω θέμα, καθώς και ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου και ο Αστυνομικός Διευθυντής της Δ.Α.Αργολίδας.

Η Ένωση μας, θεωρεί το ζήτημα υψίστης σημασίας και κρίνει απαραίτητη την παρουσία των φορέων του Νομού μας, προκειμένου αφενός να ενημερωθούν για τις δυσλειτουργίες που επιφέρει στην αστυνόμευση της περιοχής ευθύνης μας η ανωτέρω δράση, με την χρησιμοποίηση για τον σκοπό αυτό της Διμοιρίας υποστήριξης της Διευθύνσεως μας, ανισομερώς σε σχέση με τις Διμοιρίες υποστήριξης των λοιπών Διευθύνσεων Αστυνομίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου (Μεσσηνίας – Λακωνίας) και άλλων γειτονικών (Δ.Α.Αχαΐας) που χρησιμοποιούταν και στο παρελθόν για τον ίδιο σκοπό στο (Υ.Φ.Ε.Κ.Α. ΚΟΡΙΝΘΟΥ) και αφετέρου να προβούν στις απαραίτητες κατά την κρίση τους ενέργειες για την διευθέτηση του θέματος με γνώμονα την αποτελεσματική αστυνόμευση του τόπου μας και την ισομερή κατανομή των βαρών του προσφυγικού, σε όλες τις αρμόδιες για την διαχείριση του αστυνομικές υπηρεσίες.

Στην εν λόγω συνεδρίαση θα συμμετάσχουν οι Αντιπρόσωποι της Ένωσης μας στην Π.Ο.ΑΣ.Υ. και θα την παρακολουθήσουν αρκετοί συνάδελφοι καθώς οι συνεδριάσεις του Δ.Σ. είναι ανοικτές για τα μέλη μας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                         Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΦΑΝΗΣ                                      ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΟΣ