Γκιόλας:Κοινός ο στόχος και η επιθυμία για ασφαλή αστυνόμευση της Αργολίδας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Γκιόλας:Κοινός ο στόχος και η επιθυμία για ασφαλή αστυνόμευση της Αργολίδας

Ιούνιος 17, 2016 - 17:32

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας κ. Γιάννης Γκιόλας απέστειλε στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας την ακόλουθη επιστολή η οποία και κατατέθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού της Συμβουλίου. Η επιστολή αναφέρει:

΄΄Έλαβα γνώση του από 10/06/2016 (αριθ. Πρωτ. 200/6/25) εγγράφου – πρόσκλησης σας που απευθύνεται προς τους βουλευτές του Νομού, τον Αντιπεριφερειάρχη και τους Δημάρχους του Νομού

Παρά την επιθυμία μου αδυνατώ να παρασταθώ προσωπικά και να ακούσω όσα θα μας εκθέσετε και προφορικά.

Κατανοώ όμως τους λόγους που σας οδήγησαν να απευθυνθείτε σε όλους εμάς και να ζητήσετε να προβούμε στη κατά την κρίση μας ενέργειες για την διευθέτηση του θέματος φύλαξης του προαναχωρησιακού κέντρου κράτησης αλλοδαπών Κορίνθου.

Είμαι βέβαιος ότι στα πλαίσια της αποφυγής υπέρμετρης υπηρεσιακής επιβάρυνσης της Δ.Α. Αργολίδας, αλλά και των γενικότερων υπηρεσιακών αναγκών του Σώματος που συναρτώνται με τον αριθμό των υπηρετούντων συναδέλφων σας στις λοιπές Διευθύνσεις Αστυνομίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου καθώς και των λοιπών γειτονικών Νομών και τις ανάγκες αυτών, θα κριθεί από την Ηγεσία του Σώματος η αναλογική υποστήριξη του ανωτέρω κέντρου από την Δ.Α. Αργολίδας, ώστε να μην διασαλευθεί ο ασφαλής και αποτελεσματικός τρόπος αστυνόμευσης στο Νομό μας.

Με αφετηρία τις σκέψεις αυτές και ό,τι άλλο σώφρον, δίκαιο και εποικοδομητικό θα προκύψει κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης σας θα ενεργήσω ώστε να επιδιωχθεί κατά τον πιο αποτελεσματικό, ισότιμο και ωφέλιμο τρόπο ο καθορισμός της εκ μέρους σας ζητούμενης φύλαξης στο κέντρο κράτησης αλλοδαπών Κορίνθου.΄΄

Με εκτίμηση

Γιάννης Γκιόλας

Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αργολίδας