Ναύπλιο:29 Ιουλίου ανοίγει τις πύλες της η έκθεση βιβλίου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ναύπλιο:29 Ιουλίου ανοίγει τις πύλες της η έκθεση βιβλίου

Ιούλιος 21, 2016 - 14:52

Την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016 και ώρα 19:30 ανοίγει τις πύλες της η Έκθεση βιβλίου στην πλατεία Ωνάση, την οποία συνδιοργανώνουν ο Δήμος Ναυπλιέων, ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Ναυπλίου και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών Βιβλιοχαρτοπωλών (ΠΟΕΒ), η οποία βρίσκεται κοντά στο βιβλίο, δίνοντας έμφαση στην διεύρυνση των οριζόντων της ανάγνωσης.

Η έκθεση αποτελεί ένα σταθερό θεσμό που κρατάει χρόνια μεταξύ των εκδοτών και των βιβλιόφιλων τόσο του Ναυπλίου όσο και της ευρύτερης περιοχής της Αργολίδας.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Αυγούστου και θα λειτουργεί καθημερινά και τις Κυριακές από τις 19:30 έως 24:00.

Συμμετέχουν 70 εκδότες και θα παρουσιάζουν τόσο τις νέες εκδόσεις, οσο και παλαιότερες.

Στην έκθεση θα συμμετέχουν η Ιερά Μητρόπολη Αργολίδος, ο Συλλογος Ατόμων με Αναπηρίες του Νομού Αργολίδος και η Ένωση Συγγραφέων και Λογοτεχνών Νομού Αργολίδος με σκοπό να προβάλλουν το έργο τους.

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί συναυλία στις 12 Αυγούστου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 21:00 στην πλατεία τριών Ναυάρχων έμπροσθεν Δημαρχείου με τους Ωρίωνες που θα παρουσιάσουν τη νέα ανερχόμενη φωνή της Ελληνικής ποπ & ροκ μουσικής, την Τζίνα Αβραμίδου και τις νέες τους συνθέσεις. Πέρα από τα δικά τους τραγούδια, το πρόγραμμά περιλαμβάνει αρκετές γνωστές Ελληνικές επιτυχίες των Μπλε, Θηβαίου, Κατσιμίχα, Πυξ Λαξ, Πορτοκάλογλου κ.λπ, καθώς και γνωστές ξένες επιτυχίες μεγάλων ονομάτων της διεθνούς Ροκ σκηνής, όπως Rolling Stones, Scorpions, Eric Clapton, κ.α., αλλά και νεωτέρων αστέρων.

Η είσοδος της συναυλίας θα είναι ελεύθερη στο κοινό.

Ημερομηνία: 
Παρασκευή, 29 Ιούλιος, 2016 - 19:30