Ευχαριστήριο από ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ Αργολίδας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ευχαριστήριο από ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ Αργολίδας

Ιούνιος 22, 2012 - 10:24

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Αργολίδας απευθύνει θερμό χαιρετισμό στους 13 και πλέον χιλιάδες ψηφοφόρους του, που αψηφώντας τα τρομοκρατικά διλήμματα και τα άσφαιρα τελεσίγραφα του ντόπιου και διεθνούς οικονομικού κατεστημένου και του  πολιτικού προσωπικού τους εντός και εκτός Ελλάδας.
Απευθυνόμαστε σε όλουςτους πολίτες Αργολίδας, σ' εκείνους που βρεθήκαμε καιρό τώρα σε κοινούς αγώνες και σε όλους εκείνους που για πρώτη φορά μας πλησίασαν στην κάλπη, και τους καλούμε να συμπορευτούμε και να συνεχίσουμε μαζί τους αγώνες για την ολοκληρωτική ανατροπή των μνημονιακών και νεοφιλελεύθερων πολιτικών.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, ανέλαβε την ιστορική ευθύνη να ζητήσει την λαϊκή εντολή για να βγάλει τη χώρα από την ανθρωπιστική κρίση και την οικονομική καταστροφή που επέφεραν οι δανειστές, το κεφάλαιο και οι πολιτικοί τους υπηρέτες ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Παρ' όλη την λυσσαλέα επίθεση, την κατασυκοφάντηση και την εκτροπή τη πολιτικής ατζέντας από τα πραγματικά διλήμματα και επίδικα των εκλογών, ο λαός, σε πολύ σύντομο, αλλά τόσο πυκνό πολιτικά χρόνο, εξαπλασίασε τις δυνάμεις του και τον έχρισε έστω και οριακά Αξιωματική Αντιπολίτευση.
Εμείς, θα τιμήσουμε το συμβόλαιο που υπογράψαμε με τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τη νεολαία και την τρίτη ηλικία και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις, εντός και εκτός βουλής να μη περάσουν οι εφαρμοστικοί νόμοι του μνημονίου και θα εντείνουμε την πάλη μας μέσα και έξω από τη χώρα για τα συμφέροντα της κοινωνίας και της εργασίας.
Συγχαίρουμε τον σ. Δημήτρη Κοδέλα για την εκλογή του ως Βουλευτή Αργολίδας, το σύντροφο Ζαφείρη Ανδρέα, τον σ. Πέτρο Πέτρου, την σ. Μαρία Καρασταμάτη και τον σ. Γιάννη Μαραγκό που όλοι μαζί δώσανε αυτή την μεγάλη μάχη.
Η ώρα της Αριστεράς ήλθε και το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω !

ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Αργολίδας
24 Ιούνη 2012