Το πρόγραμμα της Ναυτικής Ναυπλιάδας 2016

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Το πρόγραμμα της Ναυτικής Ναυπλιάδας 2016

Αύγουστος 26, 2016 - 14:08

Σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε χθες στο Δημαρχείο Ναυπλίου, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο Πρόεδρος του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου "Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ" Θεοδόσης Σ. Σπαντιδέας και ο Πρόεδρος των Απανταχού Ναυπλιέων "Ο ΝΑΥΠΛΙΟΣ" Κωνσταντίνος Κολόκας. αναφέρθηκαν στην “Ναυτική Ναυπλιάδα 2016” την οποία διοργανώνει, ο Δήμος Ναυπλιέων, μαζί με τον Προοδευτικό Σύλλογο Ναυπλίου "Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ" και τον Σύλλογο των Απανταχού Ναυπλιέων "Ο ΝΑΥΠΛΙΟΣ", καθώς και με την συνδρομή της Περιφερειακής διοίκησης, του Ν.Ο.Ν και του συλλόγου ερασιτεχνών αλιέων Ναυπλίου.

Η εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 27 Αυγούστου, στο "Π" του λιμανιού του Ναυπλίου. 

Όπως επεσήμανε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος ¨δεν υπάρχει Ναυπλιώτης που στο άκουσμα της Ναυτικής εβδομάδας δεν ανακαλεί στην μνήμη του εικόνες απ τον εορτασμό της Ναυτικής εβδομάδας παλαιοτέρων ετών που γιορταζόταν στο λιμάνι του Ναυπλίου τονίζοντας τις άρρηκτες σχέσεις της πόλης με την θάλασσα.

Τους δεσμούς του Ναυπλίου με την θάλασσα επεσήμαναν επίσης τόσο ο Πρόεδρος του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου "Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ" κ. Θεοδόσης Σ. Σπαντιδέας όσο και ο Πρόεδρος των Απανταχού Ναυπλιέων "Ο ΝΑΥΠΛΙΟΣ" κ. Κωνσταντίνος Κολόκας.

Το πρόγραμμα της "Ναυτικής Ναυπλιάδας 2016":

-11.30' Αγώνες υδατοσφαίρισης και κολύμβησης στον Ν.Ο. Ναυπλίου

-20.00' Τμηματική αναχώρηση από την πλατεία Τριών Ναυάρχων της Φιλαρμονικής Δήμου Ναυπλίου, των "Τραγουδιστάδων τση Ζάκυνθος" και του Χορευτικού συγκροτήματος των φίλων του Π.Λ.Ι.

-20.30' Ομιλίες, ρίψη στεφάνου.

-21.00' Χοροί από τους φίλους του Π.Λ.Ι.

-21.40' ΒΑΡΚΑΡΟΛΑ

-22.30' Ρίψη πυροτεχνημάτων

-22.45' Λήξη εκδηλώσεων.

Στη Ναυτική Ναυπλιάδα 2016 συμμετέχουν και τιμούν με την παρουσία τους:

-Λιμενική Αρχή Ναυπλίου
-Ν.Ο. Ναυπλίου
-Η Φιλαρμονική του Δήμου
-Οι Τραγουδιστάδες τση Ζάκυνθος
-Το χορευτικό των Φίλων του Π.Λ.Ι.
-Ο Ερασιτεχνικός Αλιευτικός Σύλλογος Ναυπλίου
-Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Αναψυκτηρίων, Cafe - Bar Ναυπλίου "Τ' Ανάπλι"