Στη Βουλή η Αστυνόμευση της Αργολίδας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Στη Βουλή η Αστυνόμευση της Αργολίδας

Αύγουστος 26, 2016 - 20:35

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ανδριανός στη Βουλή: Να ενισχυθεί η Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας και να επιλυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

 
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Αναφορά προς τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Π. Κουρουμπλή με θέμα έγγραφο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας όπου εκτίθενται οι προτάσεις της Ένωσης για την αναδιάρθρωση των Υπηρεσιών της ΕΛΑΣ και της ΔΑ Αργολίδας με την ενίσχυσή τους με ανθρώπινο δυναμικό καθώς και της επίλυσης των σημαντικών υφιστάμενων προβλημάτων.

Το κείμενο της Αναφοράς έχει ως εξής:

“Με την παρούσα Αναφορά σας κοινοποιώ συνημμένως έγγραφο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας με θέμα “αναδιάταξη – αναδιοργάνωση, σύσταση και λειτουργία περιφερειακών υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας και άλλες διατάξεις” το οποίο μου απεστάλη, όπου εκτίθενται οι προτάσεις της Ένωσης για την αναδιάρθρωση των Υπηρεσιών της ΕΛΑΣ και της ΔΑ Αργολίδας με την ενίσχυσή τους με ανθρώπινο δυναμικό καθώς και της επίλυσης των σημαντικών υφιστάμενων προβλημάτων, τα οποία έχω θίξει και με προηγούμενες παρεμβάσεις μου στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Σας καλώ να εξετάσετε θετικά τα αναφερόμενα στο ως άνω έγγραφο, τις προτάσεις και τα σχετικά επιχειρήματα που τις στηρίζουν”.