Η μεγάλη εβδομάδα του Ελληνικού ποδοσφαίρου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Η μεγάλη εβδομάδα του Ελληνικού ποδοσφαίρου

Αύγουστος 29, 2016 - 12:36

Σημαντική είναι εβδομάδα που ξεκίνησε για το ελληνικό ποδόσφαιρο αφού ο Κωστάκης Κουτσκοκούμνης με αντιπροσωπεία από FIFA και UEFA θα συναντηθεί με τον Σταύρο Κοντονή, με την ΕΠΟ αλλά και με εκπροσώπους ομάδων.

Η πρώτη προγραμματισμένη συνάντηση της αντιπροσωπείας από την FIFA και την OYEFA είναι με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή έτσι ώστε να ανοίξει και πάλι η συζήτηση για τα προβλήματα του Ελληνικού ποδοσφαίρου και στην συνέχεια να βρεθεί η λύση και να δοθεί το πράσινο φως και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Αμέσως μετά ο Κωστάκης  Κουτσοκούμνης μαζί με τους ανθρώπους των FIFA και UEFA θα συναντηθούν στην ΕΠΟ με ανθρώπους της Ελληνικής  Ομοσπονδίας και στην συνέχεια θα έχει συνάντηση παρουσία του προέδρου Γιώργου Γκιρτζίκη με εκπροσώπους ΠΑΕ.

Στην συγκεκριμένη συνάντηση το βασικό θέμα θα είναι η διαιτησία και συγκεκριμένα η δομή και η διοίκησή της όπως επίσης και το θέμα με την κάρτα υγείας με τους ανθρώπους της ΕΠΟ να υποστηρίζουν πως δεν έχουν κάνει κάτι παράτυπο στο συγκεκριμένο θέμα.

Τέλος πέραν από τις συναντήσεις τις αντιπροσωπείας της FIFA και της OYEFA ΤΗΝ Δευτέρα 29 και την Τρίτη 30 Αυγούστου το κρίσιμο τριήμερο ολοκληρώνεται την Τετάρτη 31 Αυγούστου στα γραφεία της Super League με τις αρχαιρεσίες για την αναδείξει νέου προέδρου.

http://www.arcadiaportal.gr/news/i-megali-evdomada-toy-ellinikoy-podosfa...