Συμμετοχή στην «Πελοπόννησος EXPO»

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Συμμετοχή στην «Πελοπόννησος EXPO»

Σεπτέμβριος 23, 2016 - 12:04

Τα Επιμελητήρια όλης της Πελοποννήσου είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουν τη διοργάνωση της πρώτης Περιφερειακής έκθεσης, στην ιστορία της Πελοποννήσου, τη  «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» που θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 13 Νοεμβρίου στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης.

Η έκθεση θα αποτελέσει το σημείο παρουσίασης όλων των ποιοτικών προϊόντων της Πελοποννήσου, του αγροδιατροφικού τομέα, των τουριστικών προϊόντων και της επιχειρηματικότητας εν γένει.

Όλα ξεκίνησαν….

Το brand Πελοπόννησος είναι ένας σημαντικός παράγοντας που πρέπει να εξελιχθεί.  Τα Επιμελητήρια όλης της Πελοποννήσου ένωσαν τις δυνάμεις τους και αποφάσισαν να προχωρήσουν στη διοργάνωση της πρώτης περιφερειακής έκθεσης της Πελοποννήσου με τίτλο «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» η οποία θα πραγματοποιηθεί από 9-13 Νοεμβρίου στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του κτιρίου ΓΕΑ στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική προσπάθεια για την επιχειρηματικότητα στην Πελοπόννησο, που γίνεται πρώτη φορά με τη μορφή έκθεσης, και ενισχύει με τον καλύτερο τρόπο το πνεύμα συνεργασίας και σύνταξης δυνάμεων προς όφελος των επιχειρήσεων και την ανάπτυξη της Πελοποννήσου.

Η έκθεση θα έχει στο επίκεντρο τον αγροδιατροφικό τομέα και τον τουρισμό, που αποτελούν άλλωστε την αιχμή του δόρατος για την Πελοπόννησο, με σκοπό την προβολή και ανάδειξη των ποιοτικών Πελοποννησιακών προϊόντων, της Πελοποννησιακής διατροφής, και των τουριστικών σημείων (αρχαιολογικοί χώροι, φυσικά τοπία, πολιτισμός) της Πελοποννήσου. Παράλληλα θα συμμετέχουν και  άλλοι παραγωγικοί τομείς που συνθέτουν το προφίλ της επιχειρηματικότητας της περιοχής.  Στο πλαίσιο της έκθεσης, μάλιστα, θα διοργανωθούν δύο πολύ σημαντικές εκδηλώσεις: Β2Β επιχειρηματικών συναντήσεωνμε επιχειρήσεις εισαγωγής του εξωτερικού μέσω του ευρωπαϊκού δικτύου Enterprise Europe Network, προκειμένου οι πελοποννησιακές επιχειρήσεις να έχουν την άμεση ευκαιρία να έρθουν σε επαφή και να κλείσουν συμφωνίες με επιχειρήσεις του εξωτερικού και ενημερωτική ημερίδα εξαγωγικού προσανατολισμού του Enterprise Greece που στηρίζει ενεργά την «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO».

Αγαπητέ επαγγελματία,

Θεωρούμε ότι η συμμετοχή σας στη  «Πελοπόννησος EXPO» θα αποτελέσει μία σημαντική ευκαιρία για να παρουσιάσετε τις δράσεις σας, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας σε αυτή την Περιφερειακή Έκθεση.

Το κόστος συμμετοχής στην Έκθεση ανέρχεται στα 29 ευρώ/τ.μ. (πλέον Φ.Π.Α.).

 Η διάρκεια της έκθεσης είναι από τις 9 έως τις 13 Νοεμβρίου και οι ώρες λειτουργίας της: Καθημερινές: 17.00 – 22.00 και Σαββατοκύριακο: 10.30 – 22.30.

Στην ιστοσελίδα της έκθεσης www.peloponnisosexpo.gr, μπορείτε να βρείτε όλες οι πληροφορίες για την έκθεση, σχεδιάγραμμα του χώρου, δηλώσεις συμμετοχής, παροχές περιπτέρου κ.α.

Σας επισυνάπτεται και σχετικό πληροφοριακό υλικό της έκθεσης.

Εν αναμονή της θετικής σας απάντησης σας

Με εκτίμηση,

                       ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

 

Αργολίδας                    Φώτης Δαμούλος

Αρκαδίας                      Ιωάννης Μπουντρούκας

Αχαίας                           Πλάτωνας Μαρλαφέκας

Ηλείας                           Κωνσταντίνος Νικολούτσος

Κορινθίας                     Βασίλης Νανόπουλος

Λακωνίας                     Βασιλική Δερτιλή

Μεσσηνίας                   Δημήτρης Μανιάτης

Συνδιοργάνωση Περιφέρεια Πελοποννήσου

Με τη στήριξη του Δήμου Τρίπολης

Ανάδοχος ALFA EXPO

Πληροφορίες στο αντίστοιχο Επιμελητήριο του Νομού σας

Επιμελητήριο Αργολίδας: 2751 067216, Επιμελητήριο Αρκαδίας: 2710 227141-2, Επιμελητήριο Αχαΐας: 261 027 7679, Επιμελητήριο Ηλείας: 2621 034154, Επιμελητήριο Κορινθίας: 2741 024464, Επιμελητήριο Λακωνίας: 2733 022279, Επιμελητήριο Μεσσηνίας: 2721 062200, Διοργανώτρια Εταιρεία Alfa Expo: 210 27 72 244, www.alfaexpo.gr