Βραδιά Πολιτισμού στο Ναύπλιο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Βραδιά Πολιτισμού στο Ναύπλιο

Σεπτέμβριος 26, 2016 - 11:23

Ο Δήμος Ναυπλιέων σε συνεργασία με το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών (Ελλάδος) του Πανεπιστημίου του Harvard διοργανώνουν μια ενδιαφέρουσα πολιτιστική εκδήλωση, στην αίθουσα του «Βουλευτικού» την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016 στις 7.30 το απόγευμα, η οποία περιλαμβάνει ομιλία από τον κ. Βάλτερ Πούχνερ (Walter Puchner), ομότιμο καθηγητή Παν. Αθηνών και μέλος της Αυστριακής Ακαδημίας Επιστημών με θέμα: «Παραδόσεις και προοπτικές του πολιτισμού. Η μοναδικότητα της Ελλάδας» καθώς και συναυλία με έργα μεγάλων Ελλήνων συνθετών, τα οποία θα ερμηνεύσει η ιατρός κα Vivian Douglas, με συνοδεία πιάνου από την κ. Θεολένα Πίκη.

Της ομιλίας θα προηγηθούν χαιρετισμοί από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δημήτρη Κωστούρο, από τον Διευθυντή του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών (Ελλάδος) του Harvard και Καθηγητή του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης κ. Ιωάννη Πετρόπουλο και από τον Καθηγητή της Παθολογίας και Ενδοκρινολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Harvard και της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Βοστώνης Δρ. Χρήστο Μαντζώρο MD, DSc, PhD hc mult.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του συνεδρίου το οποίο διοργανώνεται στο Ναύπλιο υπό τη διεύθυνση του Δρ. Χρήστου Μαντζώρου, Καθ. της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Harvard με θέμα «Ιατρικές μελέτες: από την ιδέα στην δημοσίευση» Focus on Diabetes, Obesity and Metabolic Diseases: from basic research to clinical practice και θα φιλοξενηθεί από το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών Ελλάδος του Πανεπιστημίου του Harvard.

Ημερομηνία: 
Παρασκευή, 30 Σεπτέμβριος, 2016 - 19:30