Ο δήμος Ναυπλιέων δεν έχει πάρει απόφαση έγκρισης για την κατασκευή μονάδας διαχείρισης απορριμμάτων με τον δήμο Άργους-Μυκηνών

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο δήμος Ναυπλιέων δεν έχει πάρει απόφαση έγκρισης για την κατασκευή μονάδας διαχείρισης απορριμμάτων με τον δήμο Άργους-Μυκηνών

Σεπτέμβριος 28, 2016 - 14:47

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ-ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχιακό Κατάστημα στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Οδός Καποδιστρίου αριθ. 9 – ισόγειο) στις 29 Σεπτεμβρίου 2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00 σε έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίαση του Σώματος, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010, για να συσκεφθούμε και αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα:
1. Περί ανακλήσεως της υπ’ αριθ. 291/2016 Αποφάσεως Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά την σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Άργους – Μυκηνών και Δήμου Ναυπλιέων για την Κατασκευή μονάδας διαχείρισης απορριμμάτων των Δήμων Άργους – Μυκηνών και Ναυπλιέων – εισηγητής ο κ. Χ. Νέστορας.
2. Περί ανακλήσεως της υπ’ αριθ. 292/2016 Αποφάσεως Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά την σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Άργους – Μυκηνών και Δήμου Ναυπλιέων για την Λειτουργία μονάδας διαχείρισης απορριμμάτων των Δήμων Άργους – Μυκηνών και Ναυπλιέων – εισηγητής ο κ. Χ. Νέστορας.
Ο λόγος για τον οποίο η συνεδρίαση είναι κατεπείγουσα συνίσταται στο ότι: α) δεν έχει ληφθεί μέχρι σήμερα απόφαση έγκρισης των πιο πάνω προγραμματικών συμβάσεων από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπλιέων και β)στο ότι επαπειλούνται πρόστιμα από την λειτουργία της χωματερής.
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Κων/νος Μπέγκος