ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου-Ατρόμητος Παναριτίου 1-0 (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου-Ατρόμητος Παναριτίου 1-0 (φωτο&βίντεο)

Οκτώβριος 22, 2016 - 23:35

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Υπό βροχή ο αγώνας στο Κουτσοπόδι,που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των παικτών, μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ατρόμητου Παναριτίου για το πρωτάθλημα της Α1 Αργολίδας ,5η αγωνιστική.
Οι γηπεδούχοι με γκολ του Μπέλμπα στο 40'  κατάφεραν να κερδίσουν τον Ατρόμητο 1-0 που έχασε δύο κλασικές ευκαιρίες για γκολ, στο 5' με τον Πίτρη μόνος πλάσαρε η μπάλα  άουτ και στο 92' εκτέλεση κόρνερ με τον Πίτρη προβολή εξ επαφής του Μιχαλόπουλου φοβερή απόκρουση του Κομπόση,κεφαλιά στη συνέχεια με τον Πάνο η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.Στο 55΄ ακυρώθηκε γκολ του Ατρόμητου ως οφσάιντ.

Στο 65’και οι δύο ομάδες  θα μείνουν με δέκα παίκτες ο Καραμάνος θα αντικρίσει δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα,ενώ ο Βέρρας (που είχε κερδίσει το φάουλ) θα δεχτεί κόκκινη για χτύπημα σε αντίπαλο εκτός φάσης.

ΠΑΟΚ (Τσιρόπουλος Αθ.): Κομπόσης, Καρανάσιος, Μπαβελής, Λιαγκρής, Νανάι, Μπέλμπα, Ταραντίλης (83’ Σιώτος), Μπλάτσος, Βέρρας, Μουσταφά, Μανέτας (74’ Μπούρης).
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Καλαλάς, Καλιαμούτος, Μίχος (77’ Χίσο), Γκολέμης Σ., Μιχαλόπουλος, Καραμάνος, Γκολέμης Κ. (50’ Γαλυφάς), Πάνος, Γιωργή, Καλυβάς, Πίτρης.

Διαιτητής: Νώτης Χρήστος
Α' Βοηθός Διαιτητή: Λυκομήτρος Ευάγγελος
Β' Βοηθός Διαιτητή: Δημάκης (νέος) Γεώργιος
Παρατηρητής Διαιτησίας: Νάσκος Ιωάννης
Παρατηρητής Αγώνα:  
Γιατρός Αγώνα: Διαμαντή Δήμητρα

(φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

Βίντεο φάσεις και το γκολ https://youtu.be/TJfUE3w0PnQ

Βίντεο οι καλύτερες φάσεις,το γκολ του ΠΑΟΚ,το γκολ που ακυρώθηκε του Ατρόμητου ως οφσάιντ,το φάουλ στον Βέρρα το χτύπημα εκτός φάσης και οι αποβολές https://youtu.be/wab8LHXqrBc

Στο άλλο παιχνίδι  Εθνικός Τολού- Θύελλα Λιμνών 2-2.

ArgolidaPortal.gr Ποδόσφαιρο-ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου-Ατρόμητος Παναριτίου 1-0, το γκολ και φάσεις

ArgolidaPortal.gr Ποδόσφαιρο -Α1 Αργολίδα Παοκ-Ατρόμητος 1-0,φάσεις γκολ,αποβολές